Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Спешна нужда от помощ

<< < (2/5) > >>

Цеци_Вихронрав:
Според мен такова нещо като родово проклятие няма. По-скоро е родово самовнушение. А човек внуши ли си нещо лошо може много да си навреди. Но ако този амулет който ти е дала тази жена те успокоява - носи го.

Nikolay01:
Добре де ,защо не прекратиш всякакав контакт с тази шарлатанка дето уж ти прави магий т.н ,то на нея  и прави кеф да те гледа как страдаш.Най-добре прекрати всякав контакт с подобни хора които те натоварват,опитай се да се забавляш да преживаш положителни емоции и да си мислиш позитивно.На никой не му пука как живееш или как си живяла,всичко зависи от тебе.

hembg:
Някъде четох  че  приемането на 100 милилитра дневно сребърна вода помага при магии с яйца ,жаби и други подобни

Jokera:
Здравей Lenore99 !
 Ако не те затруднявам да ми опишеш малко по-подробно случката с врабчетат в парка. Благодаря ти предварително!

Цеци_Вихронрав:
hembg, на мен много ми помага 50мл. ракия, голяма салата и всичко това поръсено със здрав разум.
 Няма предметна магия. За сметка на това има суеверни хора. И е много лесно ако имаш зъб на някой с по-лабилна психика да му подхвърлиш пред вратата едно яйце и да го вкараш в луд филм с магии. Защото ако си повярва този човек ще свързва всичко лошо (дори обикновено спъване) с някаква черна магия.
 А това със жабите е живо извращение...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия