Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Спешна нужда от помощ
hembg:
Цеци, ракията е стар българки лек за много болести, но тези 50 мл стигат само да си намажа усетената
За българина алкохола замества психолога. Няма по добра групова терапия от отиването а хижа или планина.
Цеци_Вихронрав:
Quote hembg ()За българина алкохола замества психолога.Мъжете пият, жените се събират уж на кафе, но и в двата случая идеята е точно групова терапия. И това защото за българина "психолог" е мръсна дума. И много си патим от това разбиране. Защото тая "групова терапия" не само че не винаги помага, но и води често до вкарване в такива фентъзи филми, че... Не ти е работа.
Искам да кажа, че бягайки от психолозите като от нещо страшно и опасно и търсейки съвет от приятели, често се сблъскваме със куп суеверия, а ние сме много суеверен народ и... Всеки втори като се сблъска с проблем решава, че има магия... Постоянно се сблъсквам с това.
И да споделя... Понеже магията ми е в кръвта, когато реших да си намеря форум където да доразвия уменията си и да науча още се видях в чудо. Разгледах куп форуми и се начетох на куп глупости. Когато попаднах на този форум разглеждайки го разбрах, че двама от админите са психолози, което ще рече, че на първо място е здравият разум и... Това е моят форум.
Delta:
Quote cecivalchanova ()на първо място е здравият разум
Точно. А за българина не е страшно да ходи на психолог. Но е срамно
Цеци_Вихронрав:
Права си, Делта. аз пък се кефя да поставям всичко около мен в шок като кажа, че при нужда ползвам услугите на психолог. И знаеш ли какво наблюдавам? От една страна ме вземат за отявлено луда. но от друга... В очите на околните виждам завист и възхищение, че не ми пука, че имам силата да призная когато имам проблем и че от това не ставам по-слаба.
hembg:
При жените е по лесно, но за мъжете да отидат на психолог.... Това освен че е срамно но и накърнява мъжката гордост.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия