Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия? :(

<< < (2/3) > >>

griga:
Благодаря, за отговора! Ще се помъча още малко преди да го преразгледам, защото това е всъщност целия ми живот.

Цеци_Вихронрав:
Quote griga ()Става въпрос за жена, която видимо при всяка наша среща се старае да покаже омразата и завистта си към мен. griga, по някога усещайки негативното отношение на някого ние на несъзнателно ниво започваме да свързваме всеки неуспех и неприятност с този човек и неговото отношение. И колкото и да отричаш влиянието на този човек то е налично. Но не за това, че тази жена с омразата си ти влияе, а защото ти си позволяваш да мислиш за неудачите повече от необходимото. И мислейки повече за лошите неща отколкото за хубавите, ти привличаш още и още от лошите... Все пак подобното привлича подобно.
 Пробвай нещо такова... Тази жена те недолюбва и предполагам никак не и харесва, че ти си щастлива... Ти пък се постарай да изглеждаш повече от щастлива. Мисли за хубави неща, наблягай на успехите, а не на неуспехите и сама няма да усетиш как негативното мислене ще си отиде от теб и това което си започнала ще се получи.
 Това го казвам от собствен опит. Много пъти не съм успявала понеже съм позволявала нечия завист и злоба да ми "убият" позитивизма. Сега когато усетя такова отношение от страни, го използвам като стимул да стана още по-успешна. Завистниците се задушават в собствената си злоба когато видят, че аз съм повече от щастлива.
 Надвам се да съм успяла да ти помогна.
 Успех!

griga:
Много благодаря, наистина ми подейства добре казаното.

Nikolay01:
Родителите му са турци,а те имат други вярания.Искат момичето да не е опетнено преди сватбата,сещаш ли се  и куп други традиции и обичай.Ти си мислиш ,че имаш магия ,защото си чувала разни истории за ходжи т.н  и понеже родителите му  не те харесват ,си мислиш че проблема е у тебе.А вас жените  не мога да ви разбера,когато виждате ,че сте с грешния човек захапвате кокала още по здраво и не пускате вместо да се огледате какво има около вас..

хеката:
Nikolay01, нарича се феромони човек и въобще не минава през главата. Чувствата на хората минават през животното в нас,а всички анализи и определения през главата. 
 Така че когато става дума за любов,няма значение мъж ли си -жена ли си,реагираш по един и същи начин.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия