Отворена дискусия > ДРУГИ
Фамиляри
Цеци_Вихронрав:
listentothewild, фамиляр ти е това животно от всичките с което имаш най-силна връзка. Това което може да повлияе на настроението ти и буквално се разбирате само с поглед. За мен фамиляр е Саша и тя си избра тази роля. Това не значи, че не обичам и Миша или пък тя с мен, но със Саша връзката ни е специална общуваме един вид телепатично 9не е правилното обяснение, но за сега не се сещам за друго).
Та кой е твоят фамиляр, listentothewild?
listentothewild:
И аз прочетох, че едно от животните се превръща във фамиляр. Но да си призная все още ми е трудно да разгадая кое е - дали моя дебеличък, твърде любвеобилен и гальовен котарак или лудото, непредсказуемо и динамично куче. Котаракът е отдавна с мен, разбираме се само с поглед, търсим се взаимно, аз го милвам, той мърка с цялата си сила. С кучето е по-същия начин, само дето тя е от по-скоро при мен. Та, как да разгадая - кучетата са доста по-привързани към стопанина, склонни на игри и напътствия, докато котето си е цял един неописуем живот?
Замислих се сериозно над това, но чудно как да разгадая кое от двете е?
Цеци_Вихронрав:
Твоят фамиляр е Мърличко (самоходния губер), но по-нататък като влезеш в закритите секции и натрупаш опит ще се научиш да общуваш с него и на друго ниво. Докато Бела е фамиляр на майка ти и двете се справят много добре с общуването.
listentothewild:
Интересното беше, че първо открих фамилярът на мама. Еми, приличат си, привличат се, знам ли.. магия е между тях.
В същото време, замисляйки се, откривам, че и в добро и лошо винаги се търсим с моя Пух - и аз него, и той мен. Знам, че когато ми е тъжно от нещо и го гушна сякаш усещам как ми дава причина да се усмихна точно в този момент. Когато се прибера радостна - първо го гушкам силно, завъртаме се понякога (лекичко де) и сякаш усещам още повече прилив на енергия.
Но и той усеща - когато ми е самотно идва и ляга върху мен, когато съм щастлива - се заиграва. А ти знаеш колко трудно е да го накараме да играе?
Иначе ти благодаря, cecivalchanova. Отговора беше вътре в мен, ти само ме стимулира да го кажа и на глас (както често се случва де). Понякога се чувствам като Пепеляшка, а ти си моята кръстница-вълшебница.
LyLyth:
cecivalchanova, сега мога перфектно да те разбера. Обожавам Норико (кучето ми). Усещам я, че и тя ме обича с цяла душа, но с Малефисент имам особена връзка. Вчера например не бе просто гушкане, та аз усещах нейната любов, тя простос е събуди и дойде да ме нагушка и "нацелува", а после легна и си доспа върху мен. Мога да се закълна, че имаше телепатия.. И не само, та аз и с тялото си я усещах, някак отвътре.. Не мога да го обясня, но вече със сигурност разбирам теб.
Тя вечер спи при мен - свряна в ръцете ми или около шията ми, но там - до мен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия