ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (20/36) > >>

theshadow:
Цеци_Вихронрав, и ще ги лишиш от правото да живеят в сърцето ти? Повярвай ми- да се откаже на някой да бъде обичан като приятел- това е по-страшна смърт от онази, която така или иначе ще отнесе всички ни един ден...

theshadow:
"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели... може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях винаги си струва да се боиш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш, ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти." 

Стивън Кинг, "То"

хеката:
Другарко Вълчанова.....

На теб какво ти става?!
 Я си припомни на какво те научи този твой приятел?
 Колко много ти даде?

Срещаш се с хора на които трябва да дадеш нещо и да вземеш нещо. Това е важно.
 Не само за теб,а и за другия.
 Просто този човек е взел каквото е трябвало и е дал каквото е трябвало да даде и е било време да си тръгне от живота.
 Говориш за болка....
 Болка има на всякъде.
 Какво е болката? Този вид болка!...Запитвала ли си се?

Е запитай се...

Ето ти кърпичка. Избърши си носът и да не съм видяла повече такива мисли в главата ти.
 В противен случай ще те превърна Кифла. От онези префърцунените.
 Така да знаеш.

Delta:
Quote хеката ()В противен случай ще те превърна Кифла. От онези префърцунените.

И аз ще ти помогна

Цеци_Вихронрав:
Ама защо не ме оставите и аз малко да се депресирам??? Не мога винаги да съм весела и забавна...
 Просто последните години загубих прекалено много приятели... Трябва ми време да изживея цялата болка...
 Болката по някога е пречистваща. Като се наболея ще преразгледам отношението си към приятелството. А до тогава...
 Разрешавам да ме направите кифла... С горчица... А може и с отрова...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия