ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (19/36) > >>

Delta:
Мдааа, звучи много безопасно и неболезнено. Но пък губиш насладата от това да имаш всички тези неща. А тя е незаменима.

LyLyth:
Цеци, сигурна ли си, че точно това е, което искаш? - един свят без цветове, свят без музика, без картини?! Сигурна ли си, че си готова да се откажеш от топлината в душата си и да се превърнеш в жив мъртвец?
 Кой е този, който може да получи обич и да й се наслади, ако не може да даде обича някому дугиму?
 Мисля, даже мога да си го представя, да почувствам гробната тишина в душата си... Не бих си го пожелала, дори при най-страшна болка.
 Но емоциите могат да се изменят, ако не могат да се избягват, то със сигурност подлежат на реорганизация.

Цеци_Вихронрав:
Не зная, Лилит... През последните години изгубих толкова приятели, все млади и в разцвета на силите си и все неочаквано, че... Просто е неизбежно да не се запитам: Защо са ми приятели като ще ги загубя???
 И какво му е толкова хубавото на това да имаш чувства? Чувствата вървят в комплект с болка, като болката е преобладаваща. И ако Смъртта ще ме лишава от приятелите ми... Ами да вземе мен... Поне ще стане изведнъж, а не да ме убива малко по малко, бавно и мъчително отнемайки ми приятелите.
 В момента в душата ми е толкова празно, тъмно и ледено... Искам да потъна в тишината на мрака и дълго време да не излизам от там...

theshadow:
Цеци_Вихронрав, запомни всичко хубаво за този човек и си го припомняй при всеки удобен случай- така той ще продължи да живее- в сърцето ти... И там ще му е добре...

Относно това-
 QuoteЗащо ми е да имам приятели като ще ги загубя???
 Няма никой вечен... Обаче... Ако си без приятели, ти ще съществуваш, но няма да живееш...

Цеци_Вихронрав:
Ако ще губя нещо, аз ще реша кога и как ще го загубя. И Смъртта няма да ми взема приятелите, аз сама ще ги оставя...
 "Има две блага които съставляват върховното блаженство: Тяло, лишено от болка и душа, свободна от тревоги." Епикур

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия