ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (17/36) > >>

aves:
подобното привлича подобно

резонансът се чувства дълбоко в нас като привличане, като взаимно допадане, като интерес към нещо... въобще едно такова многостранно чувство - блазя ви щом го усещате, много душевни терзания си спестявате

хеката:
aves, така е подобното привлича подобно,но понякога в подобното няма нищо подобно и пак сте приятели.
 Това беше онова което ме интересуваше.

Delta:
Явно въпреки външните на вид различия, когато с даден човек сме на едни честоти, сме приятели. имала съм случаи да се запозная с някой и той да ми стане супер симпатичен/ антипатичен след втората минута. Въпрос на излъчване, на усещане. Дори и да не харесам някой веднага, си давам втори шанс, защото не винаги първите впечатления са най-верни. Но когато инстинктът ми лудо закрещи "опасност" и аз не го послушам, се случват не хубави работи.

Цеци_Вихронрав:
Днес научих, че снощи е починал мой приятел... Не от най-близките, но приятел... Работихме заедно 5г. на Златни Пясъци. Бяхме невероятен тандем двамата... При отваряне и затваряне на обектите в началото и края на сезона всички се натискаха да са в един екип с нас двамата защото при нас винаги е весело. Обръщахме работата на забавление, разсмивахме всички с глупостите си, а когато се случеше да работим на един обект правехме такъв цирк на туристите, че удряхме оборота в тавана... И снощи на банкета за края на сезона е получил масивен инфаркт и починал на място...
 Последните години загубих много от приятелите си. Все млади и... И защо по дяволите ми е да завъждам приятелства като плащам за тях с цената на много болка??? Защо ми е да имам приятели като ще ги загубя???

Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()Защо ми е да имам приятели като ще ги загубя???

За да ти е гадно

Съжалявам за приятеля ти, много тъжно. Факт е, че колкото повече се привързваме, толкова повече страдаме.  Понякога и аз се питам - струва ли си?!
 И после си отговарям... ДА.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия