ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (16/36) > >>

Delta:
Quote LyLyth ()Освен това, нивото, щом ще има нива и йерархия, се създава, но не от участниците само!

Според мен, че идеята на форума е точно обратното. Няма йерархия, всеки прави своите си неща, според възможностите си и напредва за времето, за което е в състояние да го направи. Тук не е състезание.
 Постът ми беше по-скоро предположение. Аз така разбрах Арчея.

хеката:
Аз не мисля че в социалните теми няма магия. Всяко нещо което те кара да се замислиш,да потърсиш и да израснеш е форма на магия.

Питам се колко от нас са говорили с приятелите си какво е"Приятелството"?
 Не за тях а по принцип.... 

Аз нямам такава приятелка.... освен вас.
 И ако не беше Цеци даже нямаше и да се замисля за това.
 Сега обаче съм си направила изводи и това ме промени. 
 Към по-добро надявам се.

Що се отнася до практиките,целия форум е пълен с такива. Ако имаш време и си на вълна "Да се самоусъвършенствам" - поле широко взимаш сърпа и жънеш.

За да призная някого за лидер и да направя крачка на зад първо този някой трябва да ми покаже-"подчертано" както пише Лилит
 Казвам да "покаже",а не да ми доказва. Защото знам от опит че когато започнеш да доказваш,всъщност доказваш на себе си,а не на този отсреща.

Цеци_Вихронрав:
Само аз ли съм с такъв късмет? Говорила съм с всичките си приятели на тема приятелство, любов, сексуални отношения и каквото още се сетя. Аз съм си устата и любопитна и... Ами ако не си говорим на тези теми как ще се опознаем с приятелите ми? Пък и когато с отсрещния сте наясно в отношенията си и когато знаете колко се обичате по лесно се приема и критика и недостатъци.
 Днес с приятелката ми лепихме тапети у тях. И тя през цялото време ме базика, че работя гримирана и накичена с гердани и обеци, а с тази червена коса и всички накити също на циганка мязам. Оляхме се от смях докато работехме. А дъщеря и пита: "Ама, лельо Цеце, как я търпиш майка ми вече 26г. като все те яде за грима и герданите?" Ами търпя си я. Тя си е моята приятелка и при все, че е пълна моя противоположност се обичаме. Затова аз търпя да ми се смее на многото накити, а тя търпи да я ям за неугледния вид. Това е приятелството. Приятелят знае, че дори да го овикаш и накритикуваш тотално, го правиш с много любов и с мисълта, че искаш да е по-по-най...

хеката:
Цеци,аз не съм говорила за това просто защото не съм имала нужда да го правя.
 Те просто са ми приятели и толкоз. 
 Помагам ако мога и искам,не помагам ако не мога и не искам.
 Защото когато искаш винаги намираш начин

Но тук. Ти. Ме накара да се замисля върху явлението - Приятелства - в процеса на живота.
 Да си задам въпроси като "Защо ставам приятел с едни,а с други не".
 Дори и да ми е пълна противоположност аз съм му приятел и хора които са като мен да не мога.

Това исках да кажа.

Цеци_Вихронрав:
Quote хеката ()Да си задам въпроси като "Защо ставам приятел с едни,а с други не".Много пъти съм си задавала този въпрос. Още повече, че с някой от приятелите ми сме не само много различни като темперамент, но и като интереси и всичко... Имам приятели които са представители на закона и такива които са меко казано хулигани и единственото ми обяснение защо са ми приятели е, че така го чувствам.
 И преди две години като разглеждах окултните форуми просто почувствах, че това е моят форум и тук не само ще науча много, но и ще намеря приятели. И чувството ми както винаги се оказа вярно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия