ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (14/36) > >>

Цеци_Вихронрав:
Според мен при приятелството между мъж и жена елемента на сексуално привличане е по-скоро изключение, а не правило. Но дори и да се появи момента на привличане... Ако и двамата са сигурни, че след като са заедно и интимно, това няма да повлияе на приятелството им и то ще си остане същото... Защо не?

aves:
Quote хеката ()Чудя се дали е възможно приятелство между мъж и жена или винаги има елемента на физическото привличане?Което рано или късно се консумира. зависи от зрелостта на хората и от това колко са подвластни на нагона

ако ги бие хормона, всяко междуполово приятелство се оцветява еротично
 ако пък буквално не им дреме за секс, то ще им е безразлично от кой пол са приятелите им
 да не забравяме също и това, че няма човек който да харесва всички същества от другия пол(освен ако не страда от някаква сексуална мания и в главата му само едно и също се върти)

Цеци_Вихронрав:
aves, всеки малко или много го пере хормона, но не налита на приятелите си от другия пол. С компанията ми от ученическите години често ходехме на палатки и си правехме нудистки плаж, а и сега по някога го правим. И до сега вече близо 30г. не сме бъркали секса със приятелството.
 Повечето ми приятели са мъже и сме само приятели. С един - двама само сме имали интимни отношения, но то с това си тръгна, а после станахме приятели.
 Мисълта ми е, че една секс-връзка може да прерасне в приятелство, но е изключение приятелство да премине през интимни отношения и да си остане същото. За да се получи трябва наистина и двамата да са много зрели, наясно със себе си и да поставят приятелството на първо място.

Цеци_Вихронрав:
aves, всеки малко или много го пере хормона, но не налита на приятелите си от другия пол. С компанията ми от
 ученическите години често ходехме на палатки и си правехме нудистки
 плаж, а и сега по някога го правим и  вече близо 30г. не сме
 бъркали секса със приятелството.
 Повечето ми приятели са мъже и сме само приятели. С един - двама сме имали интимни отношения, но то с
 това си тръгна, а после станахме приятели.
 Мисълта ми е, че една секс-връзка може да прерасне в приятелство, но е изключение приятелство да премине през интимни отношения и да си остане
 същото. За да се получи трябва наистина и двамата да са много зрели,
 наясно със себе си и да поставят приятелството на първо място.

Godsmack:
по скоро всеки го е страх да си признае желанията,заради очакваните от него самия последствия,и затова хората си слагат прегради,и после тайничко съжаляват--просто не вярват в себе си

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия