ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Приятелството
theshadow:
Quote Цеци_Вихронрав ()И ше продължа да ги обичам
Тогава значи светът е твой...
Цеци_Вихронрав:
Моята сила е в способността ми да обичам. Аз мога да обичам някого въпреки безразличието му, въпреки недостатъците му, въпреки недоверието, предателството и каквото още въпреки се сетиш. Точно способността ми да обичам въпреки всичко ме прави силна и винаги оцеляваща, но това не ме прави щастлива... Това по-скоро опустошава душата ми и ме убива. Накрая ще остане една празна черупка без душа...
theshadow:
Най-ценното в света е приятелството- надали някой мисли различно... Според мен приятелството не може да бъде видяно, не може да бъде докоснато- трябва да се усети...
Quote Цеци_Вихронрав ()но това не ме прави щастлива...
Спомни си всички поводи, когато някой човек, който вече не е сред приятелите ти, те е карал да се усмихваш... Вземи това щастие, защото то е дадено за теб и не допускай да се превръщаш в празна черупка без душа... Предостатъчно празни черупки има- не им е давано щастие...
Цеци_Вихронрав:
Quote theshadow ()Спомни си всички поводи, когато някой човек, който вече не е сред приятелите ти, те е карал да се усмихваш...Да се връщаш в миналото и да грееш душата си на минали спомени... Да ставаш сутрин с мисълта за нещо което си имал или си мислел, че имаш... За нещо което никога повече няма да имаш... Това е най-сигурният начин да се потопиш в самосъжаление и да стигнеш до саморазрушение...
theshadow:
Цеци_Вихронрав, от миналото трябва да се вземе всичко, което е ценно... Ако човек изхвърли ценното от миналото си... Все едно не е живял...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия