ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Приятелството
Цеци_Вихронрав:
Аз честно да си кажа предпочитам приятелите ми мъже да са ми приятели - не гаджета. Иначе кого ще питам за съвет като ме нерви гаджето?
Delta:
Я изброй видовете приятели
Примерно аз си имам такива за кафе, за клюки, за споделяне...
Цеци_Вихронрав:
Видове приятели... Ами да се пробвам:
1. Приятели от детството - не се срещаме често, но като го направим купонът е на Макс.
2. Приятели колеги - работим заедно, помагаме си в служдбата, но споделяме предимно служебни неща и рядко лични.
3. Приятели за кафе - излизаме по на кафе, разговорите са разтоварващи и лични до степен да споделиш безобидни неща с тях.
4. Приятели за клюки - събираме се да обсъдим кой с кого и къде. Споделят се случки от събирания и купони, но нищо лично.
5. Приятели с които споделяш - с тях можеш да споделиш от семейни и служебни проблеми до забежка и явна изневяра.
И най-на края, но всъщност на първо място е Приятелят с глвно П. Това е човекът с който си знаете и кътните зъби. Тоя с който само като се погледнете и знаете какво мисли отсрещния. Човекът който може безнаказано да ти рови из душата. Приятелят с който може да се скарате жестоко поради различно мислене и дори и през ум няма да ти мине да му обърнеш гръб и да му се разсърдиш за кавгата. И ако си намерил такъв приятел, то ти си богат. А аз съм приказно богата понеже моите са двама и не ги давам за нищо на света.
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()да се скарате жестокоПебс, помниш ли Рибарица или как делта изтрещя и изтърва козите Така не съм ти викала нито преди това, нито след.
Цеци_Вихронрав:
Delta, е те това е ПРИЯТЕЛСТВО!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия