ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Приятелството
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()Просто още един начин на споделянеМи така де, няма да се изтърка Трябва да се споделя и тя.
Цеци_Вихронрав:
Делта... Всичко на шега обръщаш... Мисълта ми е, че когато завържеш приятелство с някой от друг пол не тръгваш с идеята как ще го прелъстиш другарчето си. Тръгваш с идеята да градите приятелство. Опознавате се един друг, изграждате доверие помежду си и може никога да не прехвърчат искри между вас, защото не това е идеята и целта на приятелството. Но има и случаи когато... Ами освен, че отсрещния ти е добър приятел го намираш и за красив и за секси и... И ако сте сигурни в приятелството си. Ако сте сигурни, че това няма да повлияе на отношенията ви и няма да тръгнете да си съсипвате връзките и семействата заради моментна страст... Ами защо не?
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()Тръгваш с идеята да градите приятелство. И после като ти падне, го оправяш във въздуха
Извинявай, лигаво ми е. Иначе съм съгласна.
Цеци_Вихронрав:
Или пък той ме оправя във въздуха...
Шегата на страна в моменти когато не търсиш връзка, а имаш нужда от физическа близост и нежност, няма нищо по-добро от приятел с екстри. Аз живях 8г. сама и това приятелство ми беше добре дошло точно с екстрите. Не исках връзка, не търсех гадже, а не си падам по секса за една нощ и... Да живее приятелството с екстри.
Delta:
Аз не схващам нещо. Ако ти е приятел значи все пак имате някаква връзка. И ако от време на време стигате и до физическа близост... ми т'ва аз му викам гадже То и при връзките има степени. Небрежна връзка, сериозна връзка, дълбока връзка...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия