ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Приятелството

<< < (27/36) > >>

Цеци_Вихронрав:
На мен половинка не ми е приятел. Половинки сме, партньори сме и знаем, че това е избор до живот, но... Той си има своите приятели, а аз моите. И пред него не бих споделила кой от приятелите ми ми е приятел "с екстри"

Delta:
И сега като един гаден провокатор ще захапя Цеци : няма начин с приятелите ти - мъже да е нямало пеперудки и искри по някое си време. Къде по-силно, къде по-слабо. Друг е въпроса дали сте ги овладели или сте минали във фаза "екстри" - където секса е чисто приятелски, колкото и да не мога да го проумея това последното

posleden:

Delta:
Quote pebalsss ()изливане на душата без предразсъдъци и табута..... Не бъркам. Изливам си душата без предразсъдъци, но с някои табута Примерно не мога да му ревна, ако любовника ми ме е изоставил, нали. В нашия случай проблемът е, че такива взаимни изливания се случват изключително рядко. Но примерно той знае някои неприятни факти от миналото ми и някои мои страхове за близкото бъдеще, които ако се оправдаят, той ще е потърпевш, но го е приел като вариант. За сега

Цеци_Вихронрав:
Делта, имало е и пеперудки и искри. С някои приятели сме пренебрегнали искрите, но има такива с които... Ами то става без да си го планирал. Поне не и първият път. Просто сте приятели, срещате се, помагате си, споделяте и... И в един момент сте на подходящото място в подходящото време и просто се случва. И после какво? Ще си развалите приятелството заради това, че сте си доставили удоволствие един на друг ли?! Имам си такъв приятел вече 15г. и обикновено се търсим по работа или да споделим нещо (я хубаво, я лошо). Поне по веднъж в седмицата се срещаме на кафе да се наприказваме, а екстрите... За тях си трябва налично свободно време, удобен и безопасен терен, подходящо настроение и се случват рядко. Мисълта ми е, че приятелството е споделяне. Душевно най-вече, а физическото... Просто още един начин на споделяне.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия