ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Приятелството
Delta:
Тъй де Затова казах, че за мен има различни степени на приятелство.
Цеци_Вихронрав:
Според мен няма кой знае каква разлика. Приятелството си е приятелство. Най-много в един момент да се получи сексуално привличане между приятели мъж и жена, но там си има видове решения...
Delta:
Quote pebalsss ()приятел с екстри Чиста работа.
Има приятелства между мъже и жени. Дори и в даден момент да прехвърчат искри, има решения, както казва Цеци. И тогава това приятелство може да се преобрази в нещо друго. Много семейни двойки са И приятели помежду си: освен партньори, любовници и родители. Пък и има различни видове приятелства.
Цеци_Вихронрав:
Аз пък мога да споря, че има. Имам си приятели мъже и повечето от тях са ми приятели от много години, някой и от детството ми. Аз мога да разчитам на тях и те могат да разчитат на мен. Най-хубавото е, че когато ми потрябва съвет относно половинка си е друго да попитам мъж приятел. А и те мен току ме питат как да подходят в дадена ситуация с половинки.
Delta:
Quote pebalsss ()пък между брачни партньори забрави.....няма такъв филм.... Ми изтървала си го Има, що да няма. Просто съпругът е приятел за определени неща. Примерно на моя мога да му споделя много неща, знам, че ще ме разбере, ще ме овика, щото е дивак, но няма да ме изостави. Обаче - ако си имам любовник, ще споделя на другия си прител/ ка - Пебълс, примерно, щото тя ми е приятелка за такИви работи, тънки
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия