Отворена дискусия > МАГИЯ
Всичко е енергия, с различни вибрации.
хеката:
Лилит мила,според мен среда няма. Просто двете крайности балансират и образуват едно цяло.
Ние сме част от цялото,просто сме в единят край.
Без значение до колко се осланяш или не на технологиите,ние сме едно цяло и ползваме едно познание.
Да си представи ме скала за звук. Копче с което да увеличаваме или намаляваме звука.
Независимо дали звука е нисък или висок се е звук.
Надявам се да съм го обяснила разбрано
LyLyth:
PAYMON:
според мен всичко трябва да се случи естествено (относно статията от myself) не трябва да има външна помощ,независимо добро ли е това или лошо ,защо трябва да се опираш винаги на формата и да разчиташ на нещо от този свят като цяло той ще изчезне и технологиите също и цялата наука,логига,и философия,всичко върви към упадък,такъв е закона на Майя за съжаление.Ако ти се опираш на формата и на външни стимули какво правиш когато те изчезнат,ти ще останеш?
огледало:
Точни честоти по естествен начин трудно ще докараш, 921, но ефект може да има ако двама души ти говорят едновременно в двете уши
Естествено, тези двамата не могат да са леля Сийка и комшийката Пепа
Опряхме до Силва, а Added (25.Mar.2014, 11:52 AM)
---------------------------------------------
Аз като работя със звук, заспивам много сладко, сигурно (не) съм уцелила честотите...
Jan:
Има техники за балансиране на енергиите на основните органи със специфичен звук, който издаваме и се концентрираме върху органа.Примерно за белия дроб лечебният звук е "СССССССС"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия