Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Помощ за гадаене
tattul:
stanko, преди 15 години, преживях подобно нещо.)) Не го приех. Влачих се цели 5 години в нежеланието да се "откача". За тези 5 години , живота ми взе много, пропилях го в гонене на миналото, в това да си връщам лентата и да си спомням разговори и преживени мигове, та всичко това беше "единствената ми утеха" . Съдбата явно е била милостива към мен и ми подари в замяна чудесни приятели, които превърнаха болката в нещо положително. На този етап много преживявахме тежки раздели, но създадохме чудесно приятелство изпълнено с много емоции и жар. Дойде време да се разделим и да поемем по пътя си, но приятелството остана. И сега сме заедно. Но онази емоционална празнина ме засили в съвсем друга посока..минаха години и сега се опитвам да приключа с още един етап от живота си, също толкова болезнен. Сега се възпитавам на търпение. )) Спомням си и дните, в които и аз като Лилит режех безпощадно, доказвайки на себе си колко съм силна, но уви не върши работа. Защото , когато си подтиснат и обезсърчен си склонен да нараниш себе си повече от колкото е нужно)). Хубаво си си гадал, може да стане, но може и да не се получи. Приеми резултата и живей необвързано с него, тоест не насилвай късмета си. В този период е най-трудно, защото нищо не се случва, само празнота, която изкарва наяве всичките ти страхове и съмнения...За това приеми Търпението като твоя сила и основно изпитание, без да очакваш някаква развръзка. В крайна сметка , каквото и да се случи, твоят живот не свършва с това, напротив))
Jokera:
Здравей!
Аз съм Джокера. Приятно ми е!
Ако ще си гадаеш прави го с карти ТАРО!
Джокера е "Глупакът" от колодата на Таро, но това е друга тема...
Изпитана работа е Таро, но все пак за справки ... Нет-а или по точно ГУГЪЛ.
Първо нека изясним, дали правиш разграничение между гадаене и предсказание
През последната 1 "една" година от живота ти, случвало ли Ти се е, да се забавляваш, или абсолютно всичко се случва наобратно?
Важно е!
За теб!
Да си искрен...
Не пред мен.
Не пред Таро.
Пред теб.
Или тотално и наобратно, но наобратно на какво?
Added (11.Mar.2014, 10:49 PM)
---------------------------------------------
Прадсказанието е било абсолютно вярно. Искаш секс или семейство. Колкото пъти и да пробваш, дори и с други методи, резултатът за сега ще е един същ. Секс или семейство.
Каква религия изповядваш?
Как се самоопределяш в религиозно отношение?
Delta:
Станко, всяко нещо има две страни. Опитай се, на всички лоши неща, които са ти се случили през последната година, да видиш и обратната страна. Има я. Просто трябва да се вгледаш.
А момичетата са написали останалото.
Godsmack:
stanko, аз ще дам само съвет,защото ми звучи доста познато,участвал съм във нещо подобно в момента си много объркан,и единственият ти изход е да затвориш тази страница-ако можеш я изгори-защото иначе тя тебе ще изгори ... потърси вътрешният си покой и си намери друго развлечение
tattul:
Jokera, ти прочете , това което прочетох и аз - секс и семейство)) Това са две различни неща. Два различни пътя.. Останалото, който има да го мисли, вече има достатъчно насоки да го направи)) Успех))
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия