Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Помощ за гадаене

<< < (4/5) > >>

stanko:
Здравейте, 
 Благодаря на всички, които са се включили активно. А по темата, един бърз поглед в миналото ми, показва че това са най-възможните отговори, точно затова и избрах тях. Също така, за да сме обективни е важно да присъстват и ситуации, които не бихме искали да се случват. Ако имате въпроси, ще се радвам да отговоря.

Jokera, даде ми нова тема за размисъл. Не бях поглеждал нещата от този ъгъл.
 Също така искам да благодаря на lia за отношението

Поздрави

LyLyth:
stanko, не ние трябва да задаваме въпроси, а ти сам на себе си.
 Но продължавам да се питам, щом имаш колебания, понеже, когато човек иска, намира начини, и не си отишъл при нея, а и тя не е дошла при теб, нещо не е както трябва. Всичко е въпрос на приоритети, дори и моментното съмнение "правилно ли постъпвам", "да отида ли, ами ако..", "а ако не...", за мен е сигнал, че към този момент има друг приоритет. Ти знаеш най-добре, кое би искал, как би го искал и защо.
 Каквото и да решиш, нужно е само да знаеш, че нещата зависят от трезва оценка и в тях участвате двамата, гаданието е външен локус***, който не може да ти даде отговора, най-малкото, защото бъдещето не е статична величина... Със същия успех можеш да пробваш с "ези -тура". Нещата или ще се получат, или няма да се получат. Какви ще са нюансите, няма значение.
 Успех и късмет.

aniko_2008:
Здравей, изчетох написаното и се замислих за ситуацията. Казваш, че живеенето в различни градове е причина за раздялата, че ти я обичаш и искаш да бъдеш с нея. Наясно ли си обаче с нейните желания, чувства и намерения, защото когато всичко е взаимно и двамата правят някакъв компромис в името на бъдещето и щастието си.  Готови ли сте да жертвате нещо за да имате общ път, това са все въпроси които се изясняват от двете страни, а не чрез посредник. Когато съдбата е отредила да бъдеш с определен човек и ситуациите се подреждат така, че нещата стават независимо от препятствията и обратно. Има една много хубава поговорка - На сила хубост не става, затова те приветствам, че не желаеш да правиш магии за любов, че уважаваш свободната воля на партньора. Освен всичко тези така рекламирани любовни магии са страшно опасни и могат да доведат до смърт на обекта, ако не разбере че е под въздействие на магия и не я развали напълно. Винаги съм се питала защо в тези времена хората искат да осъществяват живота си с магии? Не мислят за тези които ще страдат от последиците на чуждата глупост. Аз одобрявам ходенето при гадатели само до степен да попиташ за себе си за твоите дела, но не да вредиш на другите хора, те си имат своята мисия в живота и не бива чрез вмешателства да им се пречи да осъществят нещата за които са родени. С уважение!

stanko:
aniko_2008, здравей и на теб.
 Въпросите, които ми задавате съм ги задавал, и на себе си, и на нея. Отговорите са ясни. Аз не крия нищо от себе си, както и не се срамувам да си призная грешки. Идеята на темата е съвсем друга - обичам я не споря, но това не означава, че бих провалил нейния живот, заради това мое желание. До тук за нея.
 С темата исках да наблегна на гадателството. Как да разчитам по-правилно тези отговори, и ако нещо не съм направил както трябва, някой да помогне. А и ми е доста странно по-напред в темата, някои пишат, че бъдещето се променя и не може да се предскаже точно, докато други пишат, че ако съдбата е отредила - то ще стане. Къде е истината?
 С Таро не съм се занимавал все още.

Благодаря Ви
 Поздрави

Цеци_Вихронрав:
stanko, картите могат да ти покажат какво би могло да стане, но решенията вземаш ти. Съдбата отрежда примерно с кого да се срещнеш, но не казва как ще се развият отношенията ви - това си зависи от теб и отсрещния. Винаги решенията са твои.
 Извинявай, че малко набързо и може би неясно обяснявам, но нещо ми е уморено.
 Утре с удоволствие бих ти отговаряла на въпроси за гадателство. Гадаенето с карти ми е слабост и мисля, че ще мога да ти дам отговори на въпросите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия