Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Помощ за гадаене
Delta:
Те са различи, защото той така ги е задал. Иначе секса и семейството могат прекрасно да вървят заедно.
tattul:
Осъзнаването на този факт, няма да налага разделяне на секса от семейството, ))) Тоест той търси още - свобода ..или равенство))
хеката:
Това видях и аз секс и семейство в равни позиции...
Цеци_Вихронрав:
Момичета не е "секс" и "семейство", а "само секс" и "семейство". А тази опция "само секс" не само не включва семейство, ами не включва и никакви ангажименти към другия. Според мен когато включиш и опция "само секс" в гадаенето за някой или си влюбен до отчаяние и си съгласен да си му играчка в ръцете, или сексуалните отношения с отсрещния са ти по-важни от всичко друго.
Delta:
Това гадание с легена с вода е интересно. Но както и при програмирано на ситуации, много е важно как задаваш нещата. Както казва Сянката, не е важно леген с вода ли е, хартия и молив или само мисъл, зависи какво влагаш и как подреждаш нещата.
Примерно ако искаш пари, но го зададеш само така, може да ги получиш не от повишение примерно, акато си иксал, но не си задал, а някой близък да се спомине и да ти остави наследство. Де факто получаваш това, което си искал, но като не си указал начина...
... малко сухо сякаш се изразявам днес, но съм на счетоводна вълна и ми е едно такова конкретно, без абстрактна мисъл
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия