ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Ревност
Libra777:
Брат ми, щом е успяла да накара даже теб да ревнуваш, значи доста се е постарала [taunt]
Макар че е доста очевидно, не ми беше хрумвало, че хората ревнуват, защото не се смятат за достатъчно качествени и някой ще ги замени. Предполагам, това е основната причина за ревността... И отново се връщаме на златното правило - човек трябва да обича себе си [cvete] Все повече се убеждавам, че в това се крие тайната на щастието
feniks75:
Четох,четох.Ей,да си ревнив е много лоша работа.
Cernunnos:
Бившата ми приятелка не я ревнувах. Това нея много я дразнеше и умишлено ми говореше как ще излиза с някакви хора. На мен не ми дремеше. Спря ми секса и започнах брутално да ревнувам... пък и логично, обичах я и не исках да и изневерям... ама пък си ми трябваше интимност. Абе превъртях тогава. Ревността е лошо нещо.
За последно почувствах много странна ревност. Преди около година освобождавах една квартира и там имаше едно улично куче във входа живееше и го хранихме. Исках да си взема довиждане с него, защото доста нощи като съм се прибирал и съм оставал да си говоря с него и да го галя. Та тва куче аз го викам, то идва към мен... и изведнъж някви бабички го повикаха от улицата и му викат "кво правиш с този непознат, ела тук!" Почувствах ревност от бабичките и получих внезапен пристъп да ги изгърбя, но се въздържах.
Llure:
--- Цитат на: Cernunnos в 30 Ноември 2020 10:17:18, Понеделник ---Почувствах ревност от бабичките и получих внезапен пристъп да ги изгърбя, но се въздържах.
--- Край на цитат ---
Благодаря ти за това изречение! Толкова много ме разсмя, че чак се разплаках! Много леко ми стана след такава доза истеричен смях...
:::)
Cernunnos:
Радвам се, че простотията ми носи усмивки ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия