ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Ревност

<< < (13/21) > >>

LyLyth:
cecivalchanova, 

theshadow:
cecivalchanova, много си търпяла, трябвало е да приключиш с бившия ти още на първото изпълнение от вида, който описваш... Това наистина си е проява на неуважение към теб.

Цеци_Вихронрав:
Сянка, ние живяхме 7г. 6 от които търпях не само това, но и доста други унижения. Бях млада и влюбена... Той пък се възползваше от чувствата ми...
 Вече не се влюбвам... Т.е. правя го, но за малко - докато получа желаното... И вече във връзка не влагам толкова чувства... Силните си чувства пазя само за приятелите си. На партньорите им стига малко уважение, желание и страст.

хеката:
Добро утро .

На времето,попадах в абсурдни ситуации. На право не знам от къде да започна .
 Имах една приятелка която спеше с всеки мъж който ми обърнеше внимание. Та имах едно гадже което ме беше превърнал в предмет.
 Един ден се прибрах и го хванах на калъп... ха ха ха... така се бях вбесила,но се овладях. Обърнах се и излязох...
 Прекосих София от юг на север пеша без да разбера кога съм стигнала до бащиният ми дом... 
 Седмици наред не станах от леглото... гледах само как се сменя тъмно със светло.
 НО,после... Оооо после... Баба казваше "На глупака ,глупак недей да ставаш...Ще,лети,лети и в твоите крака ще кацне..."
 "Когато ти кацне в краката,избора ще е твой или ще стъпиш отгоре му или ще го прескочиш...." ха ха ха .... 
 Това ме върна към живот... но,когато дойде хубосника,аз вече си бях изпилила рогата. 
 Бях се упокоила вече и го "прескочих",а това го съсипа... и Аз си отмъстих,така го превърнах в един вид роб. И сега да звъна ще дотърчи... ха ха ха 
 Той смята че съм благородна,но все пак прякора ми е "Черната" ха ха ха.

Цеци_Вихронрав:
Хеката, страхотна си!
 И аз сега си го връщам с лихвите на бившият ми мъж...
 Преди той ме мачкаше и заплашваше да ме зареже ако не се подчинявам... Сега само вдигам телефона и нареждам, а той изпълнява безропотно, за ужас на сегашната си жена. И като затъне в проблеми идва да ми иска съвет...
 Дааа. Много обичам така - от после да ме оценят...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия