Отворена дискусия > ШАМАНИЗЪМ
Свързване с животното на силата
Delta:
Да, темата стана интересна:)
А какво е твоето предположение? Че не го правя правилно ли?
Blackwolf:
Мога да споделя разбира се, но те нещата са си описани в съответната литература.
Естествено има доста подробности и детайли, които в книга няма как да се представят, пък и при всеки човек възникват редица конкретни въпроси и проблеми, които трябва да се обясняват в процеса на работа.
Що се отнася до въпроса на Delta, аз не знам как го прави и не се наемам да кажа кое е правилно и кое не , но може би има някаква пречка.
theshadow:
Blackwolf, благодаря... Аз за момента нямам възможност да се задълбоча в подобни практики... Но... Някой ден, като ми се освободи време, ще потърся предложеното четиво... За момента- молбата ми е за някакво по-накратко описание- ако имаш време и ти се занимава...
Blackwolf:
ОК, няма проблем. Ще ми се обаче да разбера как точно стават нещата във форума.
Аз не съм голям фен каквито и да е практики по принцип да се дават във форуми.
Не че има нещо тайно или много специално, но аз лично предпочитам тези неща да се обсъждат на живо.
Да не се получи ефектът на "разваления телефон"...
Цеци_Вихронрав:
Quote Blackwolf ()Ще ми се обаче да разбера как точно стават нещата във форума.Blackwolf, можеш да направиш практика по темата която да водиш ти. Като за начало дай твоят начин за търсене животното на силата. Аз също бих прочела книгата която предлагаш по-нататък, но... Да си призная админите тук са ни разгевезили и ни поднасят всичко отсято и наготово. И общо взето по практиките те дават задачи, а ние изпълняваме и даваме отчет, а като имаме въпроси питаме. Та... Разгледай практиките и ако решиш да водиш практика за животното на силата, аз ще се включа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия