Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО

Вещерство- история и митология

<< < (3/5) > >>

хеката:
Много "Готик",направо се чудя от къде ги взимат тези глупости. И аз,разказвам на дъщеря си за самодиви и таласъми,ама това направо ме срази.

aves:
Quote хеката ()направо се чудя от къде ги взимат тези глупостиясно е откъде - измислят си ги разни хора, а после други ги преразказват. по-интересното е ЗАЩО си ги измислят такива? и това е ясно - за да направят невъзможно разни идиоти да "станат вещери/ци" - даваш им теоретично невъзможна задача и да се оправят, ако пък случайно успеят... даваш им верига от 5-6 такива физически невъзможни задачи и забравяш за тях. муахаха

а иначе за страшно... въпрос на гледна точка, познавам хора за които не е страшно, а вдъхновяващо - само да им разкажа подобна фантасмагория и веднага ще се втурнат да пробват, при това колкото по-изродско и по-"страшно", толкова по-надъхващо ще е за тях

tattul:
Въображението е необходимо начало)), Приказките за Горната и Долната земя също са интересни, но какво се крие зад тях е друг въпрос))

хеката:
Tattul,аз пък съм феннка на Паронамикс и неговата отвара за сила .  Яката работа,а....? Трябва да се поровя във библиотеката ,за да вида за още от раздел "идиотизми".

tattul:
хеката, Няма защо да се хабиш и да ровиш, тук периодично се явява някой , който да те смае направо. Просто бъди търпелива))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия