Отворена дискусия > МАГИЯ
Самотният път на магьосника
LyLyth:
Ами наскоро разбрах, че има училища по уиканство в Щатите. Там уиката е призната като самостоятелна система.. нещо подобно беше и чак ми стана интересно.
Та ..
Но се съгласявам с теб, така е - не е секта, не сме еднакви, можем само да си помагаме и толкова.
хеката:
"Уикианство"...чак не мога да си изкривя езика,но и моя интерес събуди .
LyLyth:
Ми като го написах гърбаво
"уиканство"
Ам... не съм сигурна, къде беше официално призната.. дали не беше в Англия..
http://en.wikipedia.org/wiki/Wicca
Ще проверя, но не сега, там, където го четох..
Това са важни подробности.
Ето го!
QuoteIn Canada, Dr. Heather Botting ("Lady Aurora") and Dr. Gary Botting ("Pan"), the original high priestess and high priest of Coven Celeste and founding elders of the Aquarian Tabernacle Church, successfully campaigned the British Columbian government and the federal government in 1995 to allow them to perform recognised Wiccan weddings, to become prison and hospital chaplains, and (in the case of Heather Botting) to become the first officially recognized Wiccan chaplain in a public university.[124][125] The Bottings had been initiated into Wicca in 1966 by Gerald Gardner's London-based high priestess, Lysbeth Turner.
огледало:
Хм, не знам дали се разбираме
Тая черна дупка не може да се запълни с хора-каквито и да са
Може да се примириш и да продължиш
Може да се вкопчиш в нещо сигурно и познато
А може да се престориш, че никога я е нямало
Аз избрах третото
Aton:
огледало, и с какво се пълни Голямата черна дупка?.....Не знам защо мислиш че хората които се занимават с магия са различни от другите хора.....Всеки човек може да е самотен , нещастен или щастлив......няма нищо общо с магията.Quote огледало ()Аз избрах третотоТова значи ли че си маг?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия