Отворена дискусия > МАГИЯ
Магия за смърт
Цеци_Вихронрав:
DANDY, винаги си добре дошла. При нас можеш да намериш много интересна информация и да научиш много. Аз самата влязох тук от любопитство, преди време. А сега използвам всяка свободна минута да вляза тук и да науча още нещо.
Delta:
DANDY, споко бе Мен една такава тръгна и да ме кълне, хем любезно и казах, че не вярвам в такива неща. Тя явно очакваше след клетвата и да се стъписам, уплаша... но аз се обърнах с мила усмивка и казах, че не знае с кого си има работа. И тя: "Че ти к'ва си ма". Аз: "Прекалено съм зла и магии и клетви не ме ловят"
Жената като опули едни очи... не очакваше такава реакция явно.
Може да са неграмотни и необразовани, но имат страшна интуиция и веднага усещат кой поддава.
DANDY:
Напълно сте прави...благодаря ви..з също много, много не вярвам..но се случи и се уплаших..все пак за едното мидете бръщолевеше страшни неща...Пазя е с мисъл и се обгрждам със стъклен щит - ака ми бяха казали реди време. Мисълта е силна и защитава! Ще влизам сайта с удоволтвие, намирам много интересни теми. Прятен уикенд на всички!!!
feniks75:
--- Цитат на: DANDY в 21 Март 2014 15:49:32, Петък --- Напълно сте прави...благодаря ви..з също много, много не вярвам..но се случи и се уплаших..все пак за едното мидете бръщолевеше страшни неща...Пазя е с мисъл и се обгрждам със стъклен щит - ака ми бяха казали реди време. Мисълта е силна и защитава! Ще влизам сайта с удоволтвие, намирам много интересни теми. Прятен уикенд на всички!!!
--- Край на цитат ---
Само внимавай да не се спънеш някъде ,че съмненията ще те залеят като лавина.
INFP:
Ако магията за смърт беше възможна щяхме да живеем в коренно различен свят. Само се замислете колко атентати щеше да има срещу известни личности.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия