Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Оргонити

<< < (3/5) > >>

theshadow:
огледало... При равни други условия човек се ражда tabula rasa (чиста дъска) и абсолютно нищо не му се полага... Не се ражда с математически способности- но тях може да ги развие, ако усърдно учи с разбиране... 

Така е и с магията- при равните там други условия...

огледало:
Е-не
 Наблюдавал ли си 3-4 год деца?

огледало:
Да не говорим, че току що обезсмисли генетиката

theshadow:
огледало, не искаш да спориш с мен по въпросите за наблюденията на деца и по въпросите на генетиката- уверявам те... 

Биологичната психология ми беше сред любимите неща от университета, а и по принцип обичам да чета и на тематика- биология и генетика...

Примерно това-

_uVideoPlayer({`url`:`http://www.youtube.com/watch?v=gSedE5sU3uc`,`width`:`425`,`height`:`355`},`scrk4qK1vUsAo`);

Не е генетика- това са в дадения случай жестоки родители, лишили децата си от детство в името на телевизионната слава за 5 минутки... Музикалните им умения не са изначално заложени у тях- те са развити с часове наред уроци и свирене...

Аналогично и с вундеркиндите - които са блестящи в коя да е област. Техните познания не са спусни гени, нито са се взели от нищото- това са познания, натрупвани с часове и часове учене и почти нищо друго...

огледало:
По принцип не искам да споря с никой от вас, просто освен, че сте готини, ми се струвате малко...закостенели, фиксирали сте се здраво, а в това няма чар, макар да има магия (дано някой не се обиди)
 Та...опираме до наблюдения, забрави за книгите само за половин час, отиди на някоя детска площадка и наблюдавай, колкото можеш по-обективно
 И ще го видиш-дете на 3 се катери като маймуна, дете на 5 прави замъци, но не може и първата стълбичка да изкачи...личи си
 Няма да намесвам Моцарт в цялата работа-горкият, с такива лоши родители...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия