Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (2/9) > >>

огледало:
Здравейте, случайно попаднах тук
 Една приятелка (виртуална) ми описва много странни неща - тя получава нервни кризи, вкъщи всички започват често да се карат, кучето й се разболява и се налага операция, цветята масово умират...
 Нямам практика по подобни въпроси, но ми прилича на външна намеса
 Как мога да й помогна?
 Приемам изпробвани съвети, защото момичето не се чувства добре и никакви рискове не са уместни...според мен
 Не иска да посети невролог или психолог с идеята, че ако не се справи сама, всичко ще се повтори
 Възможно е да е съчетание на няколко неща
 Вие как мислите - какво може да се направи?

Цеци_Вихронрав:
огледало, приятелката ти прави нервни кризи поради скандалите в къщи. И на мен не ми понасят и ми се отразява на нервите. Животните боледуват и по някога се налагат и операции. А цветята... И при мен масово умират. Или е от времето или пък и тя като мен не го умее това с цветята.
 Ако отдавах всяка неприятност на магия, последния месец трябваше да реша, че целият форум се е съюзил срещу мен и ми прави магии от най-черните...
 Кажи на приятелката си да гледа филма "Тайната" :http://vbox7.com/play:m73a258e9a и да гледа малко по-ведро на живота. Нека всеки ден намира по нещо на което да се усмихне. А това със психолога, съвсем не е за пренебрегване.
 И няма направена магия. Даже не е урочасана. Просто лошо стечение на обстоятелствата.
 Успех!

огледало:
мерси, цеци, сигурна ли си?
 само по описанието ли съдиш, или използваш и други методи, защото и в двата случая аз съм връзката, и може проводникът да не провежда добре?

скандалите и цветята са от последните 2 седмици, кризите са от месец-месец и половина назад, и не става въпрос само за кавги, ами и разни други дребни неприятности, зачестили тия дни
 наистина има хора, които това с цветята не го могат, но тя си е живяла с тях преди добре
 за кучето (както ми е разказано) може да се каже с лека ръка, че наистина би могло да е съвпадение

Цеци_Вихронрав:
огледало, съвсем съм сигурна, повярвай. А и ако се замислиш... Толкова малко хора са в състояние да направят магия. Ама наистина да я направят такава една зловредна и съсипваща. Та кой от тях ще тръгне да вреди на приятелката ти  и защо? А това другото с яйцата, кичурите коса и т.н. са чисти психологически атаки. Някой подхвърля на друг нещо гадно и неприятно. И другия се вкарва в някакъв филм в който всяка неприятност свързва с магия.
 На мен този месец неприятностите ми са не повече, а непоносимо повече. И вместо да се психирам и да обвинявам магията за всичко лошо реших да си реша проблемите и да си лекувам нервите.
 Та... нека се погрижи за себе си, твоята приятелка. Да стане такава, че сама да се хареса и ще види как всички ще променят отношението си към нея. И няма да има скандали и живота ще стане по-красив.

огледало:
добре, цеци, ще работим с нея в тая посока
 а за магията - аз мисля, че най-лошата магия не се прави с яйца и изобщо предмети, но не съм практикуваща, така че...
 мога ли с нещо да ти помогна с твоите проблеми?
 поне си позволявам един съвет: начинът за решаване на всякакви проблеми се състои от 2 стъпки:
 1) приоритет
 2) действие за отстраняване

Но това са общи думи, ти си ги знаеш

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия