Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (8/9) > >>

Agena:
Защото е бил човек.Най-доброто,което можем да направим е да се потопим в мига,тук и сега.В Евангелието на Матея се казва да не се безпокоим за утрешния ден,той сам се грижи за себе си.Всяка трудност идва като един урок,който трябва да научим и да извлечем поуки от нея или от грешките,които допускаме.В противен случай,повторим ли ги,ще се повтори и същата ситуация,в която сме били,но с още по-голям интензитет.

tattul:
QuoteНе забравяйте,че Христос е правил чудеса и е възкресявал мъртви,но все пак е бил разпънат на кръст.
 'вос ие  удулф од удгд мф лцм,фид===ворл.слд;е /епи;ри.рейф р еокфий,дк'рлфиййд===

tattul:
Bulfrog, еженевните трудности са част от магията...

tattul:
хеката, това с небето срутващо се над главите ни е любимото ми " проклятие")),  опитвала съм се да си го представя...и знаеш ли кое е най-странното - страховито е. Този път не на майтап. Човек има способността да осмива всичко и понякога добре го прави, само дето , когато стане наистина напечено включва на назад и следва оня номер... какво в американските филми - събира всички сили и дава унищожителен отпор.. Мразя арогантността на хората, не води до нищо добро,...
 Та .. имай страх от Жреца пък дори той и от филмче за Астерикс да е, щото може би знае как да ни спасява..
 Идеалната държава според Платон..
 Прабългарското държавно устройство..

tattul:
Е, Имам трудности в личния живот... Имам ли направена магия!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия