Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (5/9) > >>

Цеци_Вихронрав:
Отрицателната енергия или я приемаш или не. Изцяло от теб си зависи. В смисъл... има хора които са крайно негативни и направо разпръскват отрицателна енергия около себе си. Та или се връзваш на приказките им и се сдухваш (поемаш отрицателната енергия). Или пък ги игнорираш и не я приемаш. Аз лично такива личности ги атакувам с моята позитивна нагласа и енергия. Или се кротват и си преобразуват енергията или бягат далеч от мен.
 П.С.
 И това в интерес на истината го научих тук във форума. Обичам го този форум със всичките магове в него.

огледало:
Знам, че ще ми се карате, но да споделя..
 Преди много години една роднина поръчала турска магия да навреди на цялото семейство, особено на мен, за смърт
 Тогава и през ум не ми мина какво става, на единия ден бях здрава, на другия ден се влачех по корем и всички близки се чудеха какво да правят, пробвах всичко, което се сетиха...
 Няма да разказвам подробности, но попаднах на човек, който си имаше дарба, разказа ми всичко, описа ми кой кога и какво е направил, предсказа ми много точно как ще се развият нещата следващите месеци, владееше автомоторно писмо, той после не помнеше какво е казал
 Само за едно нещо не позна-каза, че съм я развалила при ходжа, иначе нямало да оживея, а аз не бях

hinkohinev:
Здравей огледало! А можеш ли да ми кажеш къде се намира този човек,и как мога да се свържа с него,или във форума е забранено да се казват такива неща?

Jokera:
Простете за любопитството, но много искам да науча, какво общо имат ходжите с магията?
 Ако го няма този въпрос във форума, ще бъда много благодарен ако някой го постави като тема. Може да е от мое име;) 
 Ако знаех как, бих го поставил и аз, ама съм невеж.:) 
 То писането ми тук е мъка...не знам защо?:D 
  Чел съм, за св. Киприан, чел съм за екзорсизъм, ама виж за ходжите съм "пълна ряпа".
 А...и щото чета, че са помогнали на много хора, като поставите темата нека ми пратите линка  на лични. Ще посъбера информация ... Да ме извини Сянката...
 Може пък да направя една карта на България с местонахождението на Ходжи Магове.
 Ще разработим алтернативен вид туризъм.

ка

theshadow:
Jokera, за мен между ходжи и тукашни врачки-ментета разлика няма. Често пъти и в ниския интелект- разлика няма.

А то много хора разправят и как врачките-ментета им помогнали, но всъщност да помогнеш на някой суеверен, който никога не е имал магия, като го излъжеш, че си му развалил магията и му поискаш пари за лъжата- това не е точно помощ... 

Относно това-

Quote Jokera ()Ако го няма този въпрос във форума, ще бъда много благодарен ако някой го постави като тема. Може да е от мое име;)  Ако знаех как, бих го поставил и аз, ама съм невеж.:) 

За нова тема- натискаш бутонът с надпис "New topic" (вдясно на екрана)... Но ако ще правиш тема за ходжи- нека е в раздела за шарлатанството...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия