Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

<< < (4/9) > >>

Цеци_Вихронрав:
Да огледало, права си, че е като реклама филма. Ама аз поне от толкова проблеми понякога забравям елементарни неща като например, че трябва да следя кои мисли преобладават в главата ми. И точно тогава имам нужда от приятелска помощ и от този филм... Да ми припомнят, че отрицателните мисли ме влекат към дъното. И като го изгледам за енти път се вземам в ръце. Идеята на филма е да ти повдигне духа, затова е толкова... зрелищен да речем. Другото си зависи от теб. На мен ми действа тонизиращо и ми дава първоначален тласък да се взема в ръце.

Aton:
огледало,:D и как разбра че си позитивна......много ми е интересно....аз на толкова годинки станах и още не знам позитивен ли съм или не...

огледало:
Атон, не си наблюдателен към себе си значи
 Виж колко бързо прощаваш обиди, колко бързо забравяш несправедливости, кога си нещастен, колко често мислиш за миналото с носталгия, или напротив-гледаш напред и си казваш, че "утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър"
 Винаги съм смятала, че човек е божествено създание от светлина и няма граници за способностите му

огледало:
Цеци, права си за позитивното, но аз лично съм алергична към всякакви опити за манипулация, дори най-позитивните
 Но няма лошо щом те зарежда, да си го гледаш
 Мен ме зарежда природата и карането на кола

hinkohinev:
Здравейте отново!Май много се отклонихме от темата!А какво ще кажете за отрицателната енергия,за негативното влияние?Дайте някакви идеи как да открие,и как да се предпазим от нея?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия