Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия?

(1/9) > >>

hinkohinev:
Здравейте, интересува ме имам ли направена магия,защото не се чувствам добре,мъчат ме нервни кризи,получавам сърцебиене,вие ми се свят.Ходя да ми чупят яйце ,и да ми леят куршум.Помага ми,но след около седмица всичко се повтаря отново.Цялата работа стана,след като паднах,и си счупих крака .Бях в болница 18 дена,и след това започнаха проблемите ми.Нещо се обърна в мен.не съм този,който бях.Не знам какво да правя вече.Надявам се,че вие ще можете да ми помогнете.Благодяря Ви предварително! Искам да Ви помоля,ако имате възможност да ми отговорите на емайла:hinkohinev1@abv.bg. Поздрави!!!

Цеци_Вихронрав:
Здравей, hinkohinev! Нямаш направена магия. Просто стреса ти е дошъл в повече. Лекувай си нервите и ще се оправиш. Да ти баят (да чупят яйце) и да ти леят куршум точно в момента няма да ти помогне. По-добра работа ще свърши невролог, психолог и личен лекар който да те упъти при правилния специалист. Ако си осигуриш и положителни емоции, ще ускориш процеса на оздравяване.
 Успех!

hinkohinev:
Здравейте отново!Благодаря Ви за бързият отговор,но аз ще изчакам и други мнения.Преди няколко дена се запознах с една жена,на 30 години,която е разведена и има голям син,и от тогава нещата се влошиха отново.Искам да знам дали не ме урочасва,или да ми прави нещо?Също така искам да Ви питам какво да направя,за да се предпазвам от уроки и зли очи? Благодаря Ви предварително и за отговора и на вторият ми въпрос!Поздрави!!!

Цеци_Вихронрав:
Млада жена която по всяка вероятност Ви харесва... защо би Ви урочасвала? Тя по-скоро ще иска да излизате и да се опознаете. Уроки и зли очи... червен конец като гривна на ръката.
 И гледайте по-оптимистично на живота. Не всеки който идва към Вас гони користни цели. Да не говорим, че магия как да е и кой да е не може да прави. Ако сте подозрителен към всички ще ги отблъснете...

theshadow:
hinkohinev, други мнения, различни от мнението на Цеци няма да получите.

Уроки и зли очи не съществуват.

За сърцебиенето и нервните кризи- няма как да се натоварвате с ненужни страхове (те рефлектират върху сърдечната дейност и не само) и да си товарите психиката със суеверия и да очаквате тялото ви да приема това безропотно... Не ме учудва, че имате такива проблеми... Вие сте отровил живота си- сам. 

Ако продължите да я карате все така... Вие никога няма да имате нормален живот и вечно ще обикаляте по чупене на яйца и леене на куршуми. С такива мисли, такива страхове, каквито описвате- вие какво мислите, че сам привличате в живота си? Отделно и нормален живот няма да имате, докато ви се привиждат врагове. Суеверието успешно руши живота ви. Сигурно и си плащате на хора, които да подклаждат суеверието ви?

До кога смятате да я карате така? Докато съвсем нищо не ви остане за спасяване от вас самия?

Най-доброто, което можете да направите за себе си- това е да спрете да търсите направена магия, уроки и зли очи и да си гледате живота. Да зарежете яйца и куршуми ведно със суеверието си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия