Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
огледало:
Аз знам, че си добронамерена, затова изобщо разговарям с теб
Но спри да се правиш на глупава- и може да се получат нещата по един по-нормален и човешки начинAdded (26.Feb.2014, 10:50 PM)
---------------------------------------------
Никси, на мен пък ми спести притесненията-мерси
Знаеш-всякакви хора, с всякакви щури идеи, а това лекарство трябва да се пие в абсолютно индивидуална доза
LyLyth:
огледало, как, бре?! Как ще се правя на глупава, защо така реши?
Просто искам да си поговорим, нямам много опит в общуването, прииска ми се да разменим по някоя дума, а ти гледай как ме кастриш и ме режеш. Така ли помагаш и на другите с проблеми, нали уж се обръщали към теб..
Аааа, разочароваш ме, какви очаквания имах..
ето, гледам, че и с дозите си наясно..
колко време мина? кога го изписаха
огледало:
Преди месец
Обаче тя малко...по едно време решила, че е добре и без да звънне да каже-хоп-2 вечери без
И веднага пак-безсъние, кризи...
Ама как от раз цяло хапче-много ми се вижда...чувала съм, че при психиатрите, както и при повечето лекари, има някакво проф. изкривяване-химията за нищо я нямат
Дано да не е такъв случаят
LyLyth:
Ай... лоша работа! Тц тц..
Кажи й да не се самолекува и задължително да звънне първо на психиатъра, после на психолога! Да!
Като се чуе с тях, да се обади и на теб.
Чувала съм, че дозата се определя по определен начин - знаеш - тегло-мегло, това-онова..
Сега, ще направим така. Струва ми се, че твоята приятелка май не ходи редовно на психолог. Ти как мислиш?
Но можем ли да й се сърдим, поне да наминава насам, ще си поговорим, ще обсъдим това-онова.. Ако е послушна, пари може и да искаме..
Но ти ще й кажеш, предполагам. Налииии?
огледало:
Ходи на психолог всяка седмица
Ти не я познаваш-тя е от тия-оцеляващите на самотен остров
Първо трябва изобщо да допусне, че всичко е от психиката
Тя мислеше, че схващането на тялото и ръцете е от липса на калций
И освен това ако я питаш-няма никакви сериозни проблеми
И то си е така всъщност, ама почти
Така че няма шанс да тръгне да пише по форуми, пък и няма смисъл
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия