Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
LyLyth:
Я разкажи за психолога и психиатъра? Близките ти ... абе, ти каква рода имаш, какви близки? Да не си към персонала в някоя..клиника?
Знаеш ли, че много се изумих на едни комплекс - на медицинската сестра. Накратко - нещо като Наполеоновия комплекс, но в бяла престилка, е, ако е секси сестрата, сигурно лекарите ще го преживеят някак.
От друга страна, не ми се ще някоя недооценена сестра да ми киселее наоколо. Ала пък ако ще е горещ.. СЕСТЕР (нова думичка, моя си е, езикът е жива и динамична система, а това си е моят принос към тази система - СЕСТЕР - мъжка сестра в секси бял панталон, с готино дупе, ако може леееко да му е разкопчана ризката и да има добри мускули.. последното не е задължително, но поне да не е охранен..).. та за секси СЕСТЕР ще направя компромис..
LyLyth:
Огледало, слушай сега. Често се случва хората да питат... за лични проблеми, но да се срамуват да се разкрият. И като се започне: "Имам приятелка, дето... нещо си .... бла-бла... " и си разказват житието и страданието, ама така изкривяват нещата, понеже се получава едно деперсонализиране от проблема. ПО някое време започват и да си вярват...
Та... има ..как, ако някой реши да се престраши ... Ще му се помогне, вярвай ми.
огледало:
Абе, Лилит
Това е публичен форум, не исках да пиша лекарства-някой да не реши да се самолекува
LyLyth:
огледало, хахаах
ти не чете ли в бързината, че се изписват с рецепта?
или мислиш, че са като лукчетата в магазина - "дай едно кило"
П.П. Никакво триене, представи си, че някоя.. бедна душица реши да помогне на приятелка в беда и трябва да се ...образова някъде.. Как ще попадне тук, ако трием и мажем, няма такива неща - тц. Нека има и да четат, важно е.
огледало:
Ми не-не знам как се купуват
И все пак мисля, че е по-добре да махнеш името-написах го така че да се сетиш
Ама ти с твоите провокации
А за лекарите-не им запомних имената, пък и нямам познати в тези среди
Прегледът е бил стандартен-изплези език, гледай насам-такива неща
За разговорът с психолога не съм я разпитвала и не искам-то си е тяхна работа там
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия