Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Молба за съвет
огледало:
Цеци, може би си права, мерси така вероятно и самите те няма да се фокусират толкова върху проблемите, не че ще изчезнат
Лилит, имам голямо търпение, особено във виртуала, не знам дали усещаш
Цеци_Вихронрав:
огледало, проблемите не изчезват, те се решават. И аз си имам проблеми, и аз по някога мрънкам на рамо на приятел, но после (веднага след мрънкане) се стягам и ги решавам. Та ако твои близки не седнат да си решат проблемите, а само хленчат колко са нещастни... ами те проблемите ще се трупат още и още.
LyLyth:
Не, какво общо има търпението тук?
Усещането е психичен процес, няма как да те усещам със сетивата си, освен ако не броиш ясновидството като особен вид сетивност..
малко информация
човек трябва да е подготвен, преди срещата с психолог, все пак няма как да разбере какво може, те, психолозите, не са певци, не е сигурно, че ще попаднеш на магьосник
огледало:
Аа, Цеци-не, такива, дето мрънкат, а нищо не правят-с тях съм много лоша, те са едни такива садо-мазо нямам нерви да се занимавам. Нали разбираш на кои се опитвам да помогна-времената са тежки може би, затова хората така сдават багажа
Лилит, ясновидството броях хвърли ми едни карти
Приятелката е намерила психолог и психиатър по препоръки и чрез близки, аз не ги познавам, но тя казва, че са добри, надявам се да е така
Единственото, което малко ме притесни е дозата на з****та, която са й предписали...ама това е друг разговор, не за тук
LyLyth:
Пробваш ме със золофта?
хехех, огледало, ама си огледало, не ти е работа
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия