Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Молба за съвет

<< < (9/17) > >>

огледало:
Цеци, може би си права, мерси така вероятно и самите те няма да се фокусират толкова върху проблемите, не че ще изчезнат

Лилит, имам голямо търпение, особено във виртуала, не знам дали усещаш

Цеци_Вихронрав:
огледало, проблемите не изчезват, те се решават. И аз си имам проблеми, и аз по някога мрънкам на рамо на приятел, но после (веднага след мрънкане) се стягам и ги решавам. Та ако твои близки не седнат да си решат проблемите, а само хленчат колко са нещастни... ами те проблемите ще се трупат още и още.

LyLyth:
Не, какво общо има търпението тук?
 Усещането е психичен процес, няма как да те усещам със сетивата си, освен ако не броиш ясновидството като особен вид сетивност..
 малко информация

човек трябва да е подготвен, преди срещата с психолог, все пак няма как да разбере какво може, те, психолозите, не са певци, не е сигурно, че ще попаднеш на магьосник

огледало:
Аа, Цеци-не, такива, дето мрънкат, а нищо не правят-с тях съм много лоша, те са едни такива садо-мазо нямам нерви да се занимавам. Нали разбираш на кои се опитвам да помогна-времената са тежки може би, затова хората така сдават багажа

Лилит, ясновидството броях хвърли ми едни карти
 Приятелката е намерила психолог и психиатър по препоръки и чрез близки, аз не ги познавам, но тя казва, че са добри, надявам се да е така
 Единственото, което малко ме притесни е дозата на з****та, която са й предписали...ама това е друг разговор, не за тук

LyLyth:
Пробваш ме със золофта?
 хехех, огледало,  ама си огледало, не ти е работа

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия