Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Молба за съвет

<< < (8/17) > >>

огледало:
Цеци, не знам защо е така, но мога да ти кажа, че сега е даже добре, защото тези хора по някакъв начин са близки, приятели, поне познати
 А преди на публично място един луд да има-за мен ще се лепне, ама безотказно
 Не забелязах кога спряха да идват и защо, или може би защото аз рядко ходя сега на такива места
 Човекът с мислите не е без работа, даже работи прекалено ако питаш мен, но той малко работохолик си пада
 А относно какво да им кажа-ами аз не прикачам и не се уморявам или натоварвам-засега, все пак търсят помощ, не го правят на мен да ми е гадно

Цеци_Вихронрав:
огледало, те и на мен не ми тежаха, но откакто спрях да си говоря с тях за проблеми, животът ми стана по-весел и по-добър.

огледало:
Абе близките не мога да ги отрежа
 Не си го представяй, че съм кошче за душевни проблеми, аз все пак тук споделям само за неща, за които моля някой да ми даде съвет, веселите истории са за други места
 Иначе чак веселие голямо не е, защото си имам задължения, та някак не остава време да съм волна пеперудаAdded (26.Feb.2014, 9:40 PM)
---------------------------------------------
Лилит, това за пишман психолозите в каква връзка? То и професионалните психолози дето нищо не разбират и даже не са читави и нормални хора са много. Във всяка професионална ниша има мърша. За съжаление не е като при певците-да си отвори устата и веднага да разбереш, че не може да пее

Цеци_Вихронрав:
Quote огледало ()Абе близките не мога да ги отрежаНяма да ги режеш. Просто казваш, че 5 мин. за оплакване стигат. После само приятни разговори.

LyLyth:
Казвам го да внимаваш, ако ти се наложи да ходиш, да си предпазлива, важно е добре да диагностицират.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия