Отворена дискусия > ШАМАНИЗЪМ
гърлено дишане
myself:
Файла ти дава относително контролирана среда. И спокойно можеш да продължиш, като преминеш в сън, за "завършване"... До момента, като изключим транс под пряко наблюдение с "водещ", не съм срещала по-"безопасен" начин за шаманско пътуване.... Затова и го пуснах, за придобиване на опитност откъм усещания (за файла говоря). Защото, освен такаваопитност, има и "странични" ползи - било то и непосредствено за изчистване и енергизиране (чрез звук), настройване на чакрите, всяка с честотата й...
LyLyth:
Нека не съм черногледа, ама наблюдение от водещ надали ще има някога. Това ми е усещане.
Довечера ще пробвам пак, ще намеря начина, пътя, посоката. Не се отказвам току-така.
Ще пиша резултата, когато го направя пак. Може би първо трябва да попреведа това-онова от файла. Има малко реч, но не всичката я разбирам, а като не я разбирам, все едно не я слушам.
myself:
Специално при това пътуване - всичко е звук (зададен ритъм чрез барабан). Ти лежиш, отпускаш се и следваш ритъма; насочваш конкретния ритъм в "неговата" чакра, да усетиш как вибрира...това е най-общото описание на заданието. Следва "пътуване" в минали прераждания (каквото и да значи това, аз явно съм тук за пръв път - така и не успях да се филмирам в миналите си "животи").
Цялото това навлизане в дълбоките нива на съзнанието най-малкото отпуска нервите ти. И спокойноможеш да продължи в сън. На сутринта няма да се събудиш като след маратон.
Ако можеш да контролираш по-нискочестотните нива, можеш да "използваш" навлизането за други неща, абстрахирайки се от гласа на водещия (след преминаването на звуковите вибрации за чакрите). ..В момента няма да можеш, но все някога ще.
LyLyth:
М, аз и не се напъвам - сега и веднага. Когато - тогава. Правя нещата, защото ми е приятно, защото искам, а не защото ми е опрян ръжена у главата.
Важното сега е, че вече не съм сама, което ме радва и ми дава спокойствието, от което се нуждаех, както и разбирането за случващото се.
myself:
LyLyth, за момента спираш с гърленото дишане. Обяснила съм ти лично защо. Няма да ти спирам достъпа до темата. Съображенията за тази ми молба - виж си ЛС. Ще работя с теб по различен начин.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия