Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Моля някой да ми помогне
Tq:
lia, благодаря ти за успокоението
Той дядо му почина преди почти 3 години, не било скоро, но си се усеща присъствие понякога Ще занеса паричката в църквата може би и ще изпера дрешките и както казва баба " Всичко да си иде с водата"
Благодаря ти отново.
niksi:
Възможно ли е тези стотинки да са изпаднали от някой ваш джоб докато сте полагали дрешките.Било е по тъмно и може да не сте чули че падат.Отделно самата дреха е притъпила звука при падането им и не сте обърнала внимание.По принцип темата е необятна, но в 99.9% от случаите има низ от логични обстоятелства, които в съвкупност сътворяват на пръв поглед "паранормално явление".По вероятно е все пак, вместо дух да ви е посетил някой недоброжелател, който някак си да е проникнал у вас и да се е пошегувал или е бил там с други намерения, което е по опасното в интерес на истината.
Но на първо време си спомнете вашите дрехи преди да съблечете детето бяха ли съблечени или след това сте се събличала.Не е нужно портфейл да е имало в дрехата.На мен като ми върнат 20 ст. не си правя труда да ги прибирам в портфейл , а ги пускам в някой джоб.После или ги прибирам при събличане или забравям за тях.....докато не паднат или отидат е пералнята.
niksi:
Именно, най-важно е да постигне мир със себе си.Но дано този мир не включва съмнение, че духът на починалия човек е оставил тези стотинки на дрешките като някакъв знак, който тя трябва да разгадае иначе....лошо и се пише.Много хора в някакъв такъв филм ще влезнат.Иначе за усещанията на мирис, звуци и т.н. са нещо което всеки обяснява за себе си, но аз имам предвид ситуацията със стотинките.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия