Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Черен списък на измамниците

<< < (3/4) > >>

Delta:
Майтапа настрана... тези хора са за затвора; някои сериозно вредят на околните с лъжите си, но няма кой да ги накаже. А може би има...

niksi:
Има и осъдени, но е доста трудно доказуемо.Там не се издават касови бонове.Нали се сещаш, че ако някой пък ти мисли злото, може да накара 2-3 свои приятели, на които и да обещае нещо материално да се срещнат с теб и после да пуснат една жалба в МВР в която да пише, ама тя каза че ако и дадем 1000лв. ще развали черна магия и ние и дадохме, ама нищо не стана.Ти разбира се нищо не си направила, но има 3 души които го твърдят и твоята дума , срещу тази на трима други-кофти а.
 Българина си е и коварен набеждач, така че съдът не е виновния че понякога и оправдава лица обвинени в престъпление.

Added (22.Feb.2014, 11:07 AM)
 ---------------------------------------------
 Ще отворя една скоба тук, малко не по темата.Аз пък никога не съм съжалявал така наречените пострадали от телефонни измами в някои случаи разбира се.Например обажда се следователя и казва, "дъщеря ти уби при катастрофа дете и ако искаш да излезе от ареста и да я покрием дай 20 000лева".Втурва се родителя и гледа да даде парите.
 Ами чакай малко, този човек е готов да прикрие убиец на дете срещу пари, малко са му 20 000лева.Никакъв пострадал не е той.

Цеци_Вихронрав:
Магьосница - лечителка да се чудиш, да се смееш ли или да плачеш?!

Delta:
Най-добре да я набиеш

Цеци_Вихронрав:
Те такива често ми идват в бараката... Много са ми забавни. Преди им се ядосвах, сега се кефя да ги плаша. С техните камъни по техните глави... Аз нали съм винаги с повече от нормалното бижута и изглеждам малко странно да не кажа лудо... Пък когато съм лакирана в черно така театрално перя ръцете и кълна и магеснича... Горките врачки и баячки... Минават им всякакви мераци да изкарат някой лев от мен... Голяма съм кучка като реша...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия