Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Врачки
Цеци_Вихронрав:
Quote Exodus ()Никой врач не идва просто така да кеже на някой за негов близък "ще му се оправят проблемите и т.н."Това с ясновидството май не ти е много ясно... В петък докато чаках маршрутка за работа дремех при бивша колежка на Лафка и си говорехме. В един момент и казах, че това дето толкова го иска, че чак я боли ще го получи не от там от където го чака, а от другаде. Даже не зная защо и го казах, нямам представа какво е искала в него момент, просто така ми дойде и така го казах. вчера отивам на магазина и минавам и през Лафка да поздравя, а тя същата лоежка на смяна. И ми казва, че искала да и гледам на карти, защото каквото съм и казала в петък станало. Получила желаното от неочаквано място. Пък и знаела, че гледам на карти, но до сега не вярвала...
Та и тази клиентка, ако си има ясновидството и то тогава се е проявило е нормално да каже...
Exodus:
Цеци този случай не съвпада с това, което съм написал. Ти си и казал на момичето за нея. При lucifer е друг случая. Прочети ми по-внимателно поста!
Цеци_Вихронрав:
Exodus, разбирам те и отново препрочетох поста ти. Но със същата лекота съм "виждала" и какво става със дете на някой с който говоря в момента.
Да ти кажа и аз все още не съм съвсем на ясно с ясновидството. Имам го, контролирам го до някъде, но само до някъде. Самонаблюдавам се да установя кога е най-силно, кога идва без да съм го искала и т.н., но имам още много да уча.
useeruseer:
може ли някой да ми помогне аз съм врачка по наследство от баба ми но тя наскоро почина а мен много ме влекат магиите и незнам какво да правя търся помощ.
Цеци_Вихронрав:
useeruseer, като за начало изчети свободна зона и започни по някоя от практиките.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия