Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво е необходимо за занимания с магия?
Aton:
cecivalchanova, аааа не става така....за да хване дикиш магията трябва да направиш връзка между ритуала и форума....ще ти кажа как...най-добре е да публикуваш снимка на голия амазонски танц..... мисля че ще има резултат..
Aton:
tattul, нещо бъркаш понятията....Напротив! Ако шнура е вирнат....това е чисто бяла магия.....ако не е вирнат....това е тъмно черна кахърна магия....
Цеци_Вихронрав:
Атон, нали си магьосник??? Ами визуализирай ме и аз ще ти се явя танцувайки довечера като заспиш. И гледай да не бълнуваш много.
simona99:
Благодаря за информацията,тези неща са наистина полезни особенно за хора като мен , които тепърва започват да се занимават с магия
огледало:
е, не мога да остана равнодушна към втория пост от темата
кастанеда какъв и кой е бил и какво е правил с кучето - все тая, но практиките са си описани, и си работят, няма нужда да сме буквалисти, да си намерим пейот и да чакаме чудото на просветлението, извинете, виждането
тия практики ги има в много учения, описани по различен начин, обяснени с различни думи, и следване за постигане на уж различни цели, това го знаете по-добре от мен, предполагам
сигурно има значение кой какво влага в "магия" и тука, признавам, аз съм босата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия