Отворена дискусия > МАГИЯ

Какво е необходимо за занимания с магия?

<< < (12/29) > >>

Zina:
Здравей,аз съм нова и прочетох почти всичко,но не можах да разбера от къде да започна...Моля ако може някой да ми каже..? :)

pres0:
Здравейте , аз съм нов тук ,но ми допада обстановката. Бих желал да ми се препоръча дадена книга да мога да се докосна теоретично ... Като цяло съм се интересувал доста от масонство (най-вече символиката).. грамотен съм "уж" религиозно. Уча Реторика от скоро и един доклад бегло ме запозна с това "Що е Изкуството магия?"... Бих се радвал ако получа леки насоки, защото все пак още съм твърде млад

Цеци_Вихронрав:
pres0, започни с всичко написано в отворената секция. Там има информация като за поне две книги. Още повече, че "е отсято зърното от плявата" - образно казано.

pres0:
Можеш ли да ми обесниш накратко (или линкче да ми дадеш да си прочета) Какво трябва да рече дадената "Практика" ,защото като чета във форума е най-добре за мен като начинаещ да пробвам групова такава ... Извинявам се ако съм те натоварил или затруднил

Цеци_Вихронрав:
Ами като влезеш в откритата секция почваш наред. Първо трябва да натрупаш информация, а после да практикуваш. Аз лично първите три месеца само четях при все, че имах някакъв опит, а чак след това започнах с практиките. И там някъде има и тема за книги за магия.
 Успех.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия