Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво е необходимо за занимания с магия?
NeverEndingStory:
Изключително полезна информация, не само защото отговаря на много въпроси, а и защото кара човек да се замисли не само върху прочетеното, а и въобще. Благодаря theshadow! Доклада на fereq също! След прочетеното се замислих и за магията в изкуството. Всеки творец независимо какво създава - картина, склуптура, музика стих и тн. има нужда от вдъхновение, което идва от емоция. В повечето творби струва ми се, са са изобразени вече случили се неща или моментни усещания, които са послужили за вдъхновение. Та в тоя ред на мисли се зачудих какво ли би станало ако бъде изобразено нещо желано (но не все още случило се) и стигам до извода, че определено би въздействал на случването.
:
Новичък съм и искам да попитам от каде трябва да започна ... мъча се да си правя някакви упражнениица за воля и концентриране на енергия ... но не ми е интересно вече изкам да видя и голямата магия ....
лили:
Радвам се , че е като с карането на колело!
Godsmack:
лили, - ти един смислен отговор или мнение ще дадеш ли,,или само убиваш време
theshadow:
Няма начин да даде смислен отговор, тъй като е още дете. И защото този форум не е за деца- банвам лили. Трия мненията и. Доста е наспамила.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия