Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво е необходимо за занимания с магия?
theshadow:
--- Цитат на: asa в 2 Септември 2018 18:36:47, Неделя ---Тоест ако се синтезира това което прочетох досега. Магията е управление и насочване на енергия, чрез която се предизвиква ситуация в реалния живот когато идва ред да се действа на физическо ниво /причинно следствена връзка./ Митологични сили няма, а самата вселена тоест заобикалящият ни земен и космически свят излъчва енергия, но не под формата на концентрирана сила божество, а просто като енергийна вибрация. Правилно ли съм разбрал? Енергийното взаимодействие реално се реализира между хората които се явяват ангелите и демоните. Растения, животни, камъни участват ли на енергийно ниво, би трябвало да излъчват някаква вибрация или греша?
--- Край на цитат ---
Според изчисленияна на Айнщайн енергия и материя са еквивалентни... Материята е енергия един вид... Бидейки материя, ние хората сме всъщност енергия... Цялата Вселена е материя, демек е енергия, така че цялата тя е участник (вкл. растения, животни, камъни и др.)... Всичко около нас е в движение, дори да не се вижда... И да, при определени условия енергията може да се управлява... Най-вече акцентът е върху управлението на причинно - следствените връзки... И да, така е - хората сме и ангелите, и демоните, дори и боговете...
Annie X:
Много ми беше интересно благодаря ви ! :)
Бих искала да науча повече за менталната магия,нещо за четене да ми препоръчате,моля?
Solomon:
Практики по ментална магия има в затворените секции...Трябва да получиш достъп, за да можеш да четеш...а докато получиш достъп, можеш да се захванеш с нещо от отворените секции, ако те влече... [yes] Добре дошла!
Annie X:
благодаря,Solomon :)
Libra777:
--- Цитат на: Annie X в 30 Юни 2020 20:24:23, Вторник ---Много ми беше интересно благодаря ви ! :)
Бих искала да науча повече за менталната магия,нещо за четене да ми препоръчате,моля?
--- Край на цитат ---
Това е магия, която се задвижва единствено с мисълта, т.е. не се използват помощни средства като карти за гадаене, камъчета, ритуали и т.н. Ако някой иска да му гледаш в бъдещето, насочваш съзнанието си в правилната посока и го виждаш вместо да редиш карти, които да ти подскажат... Не ти трябват, защото можеш да се настроиш и без тях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия