Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво е необходимо за занимания с магия?
theshadow:
crost12, по повод на демонологията, препоръчвам ти да не се занимаваш с измислици. Не е здравословно.
crost12:
Еми то като цяло не се интересувам само от демони, ами от всички подобни същества: ангели, демони и така нататак. Интересно е, но както каза theshadow повечето неща са измислица и наистина искам да разбера дали съществуват подобни същества.
хеката:
crost12, виж скъпи.
От древните имаме много голямо наследство в области като математиката,архитектурата,философия и др. науки,но те са си обяснявали много от неща със свръхестествени сили.
Време беше да пусна една тема за Зороастризма. Това е религия която се е изповядвала в Персия и демонологията,тази за която ние говорим се базира на тази именно религия.
Евреите си взимат каквото им трябва,добавят представата си за сътворението на света и ето ти стария завет.
После християните през 325 г сл.хр на първия вселенски събор до оформят представите за това как точно се е случило НЕЩОТО
и те ти булка Спасов ден.
Обяснението ми е ужасно просто и ти не го заслужаваш такова,за което те моля да ме извиниш,но това е огромно количество информация която няма как да ти я кажа в рамките на един пост.
Мога да ти дам заглавия на книги и ти сам след като изчетеш всичко да решиш дали си заслужава да вярваш в демони или не.
Но наистина Сянката е прав.
Ти реши,аз просто трябва да си докарам Д...до София и до библиотеката ми.
theshadow:
Quote crost12 ()Еми то като цяло не се интересувам само от демони, ами от всички подобни същества: ангели, демони и така нататак. Интересно е, но както каза theshadow повечето неща са измислица и наистина искам да разбера дали съществуват подобни същества.
Не съществуват в реалността. Плод на богато въображение са.
crost12:
Благодаря за обяснението и за напътсвията! Не искам да ви губя времето с глупости, но все пак от малак ми е било интересно дали има нещо подобно. Съжалявам за изгубеното време все пак
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия