*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Юни 2019 17:46:40, Сряда

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Пълнолуние  
17.06.2019  
III-та четвърт  
25.06.2019  
Новолуние  
02.07.2019  
І-ва четвърт  
09.07.2019  
Пълнолуние  
17.07.2019  
Хороскоп за 19 юни 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Може да активизирате отношенията си бизнес партньори, в това число и чуждестранни, но избягвайте да подписвате каквито и да било сериозни юридически документи. Днес е ден за анализ и наблюдения. Е, някое и друго парти няма да ви се отразят никак зле.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Неприятна случка може да ви развали настроението от сутринта, а Вие има да го преживявате цял ден. В крайна сметка всеки има право на лоши моменти, но все пак е добре да не ги прехвърля върху другите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Може би хората около вас правят нещата неумело, но нужно ли е заради това да ги хокате? Проявете повече разбиране, а може би и малко помощ не е излишно да окажете.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Денят ще започне с неприятно запознанство, което ще ви накара да погледнете на света по друг начин. Дребните конфликти не са причина да си криете главата в пясъка, напротив - по-добре е да ги посрещнете очи в очи.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Време е да се погрижите за себе си и за здравето си, излишното напрежение няма да ви е от полза. Постарайте се точно да определяте натоварването си, защото няма да издържите още дълго в този ритъм.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не разчитайте на късмет в обществените занимания. Ще се опитат да действат срещу вас, макар че това може само да ви амбицира. Днешният ден ще ви принуди да направите сериозен избор, а вие всъщност не сте готови за това, трудна ситуация.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес буквално всичко ще ви пада от ръцете. Май е време да си дадете малко почивка и да не поемате отговорност за целия свят. Ако пристъп на депресия ви обхване, действайте своевременно. Ароматерапията е вашето спасение днес, може просто да си купите букет ухаещи цветя и да им се полюбувате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Сутринта ще се сбъдне една ваша мъничка мечта, но това ще ви направи много щастливи. Удобен момент да поискате прошка за скорошно провинение. Вечерта непременно си дайте почивка у дома.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Гледайте да закусите добре, защото през деня от работа няма да ви остане време за подвиете крак, камо ли да хапнете. Не позволявайте на отрицателните емоции да диктуват настроението ви, изпъдете ги на някое тъмно местенце, откъдето няма връщане.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Пренебрежителното отношение към колегите ще предизвика справедливия гняв на началника ви. По-добре се вземете в ръце и преразгледайте мирогледа си докато не е станало твърде късно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес е най-добре да се откажете да трупате недовършени неща, а да се захванете с онези, които вече сте започнали. Действайте малко по-мащабно, че с това ровене в детайлите, скоро няма да приключите с нищо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
С някои проблеми трудно ще се справите сами, така че не се притеснявайте да потърсите помощ. Може би ще ви се струва, че не всичко става както трябва. Не се тормозете, просто днес не ви е ден.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.