*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
16 Февруари 2019 23:25:35, Събота

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Хороскоп за 16 февруари 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Емоционален ден за Вас. Най-добре днес да нямате вземане-даване с роднини или съседи. Направете си някоя кратка разходка. Имате нужда от разнообразие.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но хранете прекалено големи надежди.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Една лежерна февруарска събота, в която ще Ви тегли домашния ущт, камината и един приятен разговор в камерна компания. Добро време за разчустване. Има нужда от такива вечери, не ги пропилявайте през телевизора.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Сякаш ще сте герой от романа 'Разум и чувства'. Кое от двете ще изберете, на кое ще дадете път? По-важното е да си дадете сметка кой е вашият критерий за оценка, истинен ли е, човечен ли е. Помислете над това.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да се повеселите като всички хора. След обяд дори и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.