*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
25 Февруари 2018 09:44:24, Неделя

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
І-ва четвърт  
23.02.2018  
Пълнолуние  
02.03.2018  
III-та четвърт  
09.03.2018  
Новолуние  
17.03.2018  
І-ва четвърт  
24.03.2018  
Хороскоп за 25 февруари 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Доста нервни и сприхави ще сте днес, нещо нехарактерно за вашата мила, любвеобилна натура. Не се хващайте на бас, ще загубите. И не давайте пари на заем, няма да ви ги върнат.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Денят е подходящ за пътувания и срещи, осъществете ги, не позволявайте на лошото време да развали плановете ви. В краен случай ще прекарате часове в телефонни разговори или чат с приятели.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото няма да е за дълго.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Идеалният ден за вас, а на това отгоре е и неделя. Мечтайте, играйте, забавлявайте се колкото ви душа иска. Само не създавайте ненужни драми, че ще развалите цялата красота на деня.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен...
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес може да станете предмет на подигравки, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Поуморили сте доста и днес е време за реалксация. Едно пътешествие, макар и само по картата е идеално решение. А защо не по магазините и есенните изложения, те могат да са много вдъхновяващи.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.