*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
14 Декември 2018 04:51:00, Петък

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Новолуние  
07.12.2018  
І-ва четвърт  
15.12.2018  
Пълнолуние  
22.12.2018  
III-та четвърт  
29.12.2018  
Хороскоп за 14 декември 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Енергията направо ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много, да си поставяте неразрешими задачи. Опитайте се да сте по-практични и да живеете тук и сега.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще подхождате по-агресивно към нещата, които правите. Имате нужда от мнението на околните, за да осъзнаете къде се намирате. Вие много добре знаете каква е истината, но не пренебрегвайте чувствата на хората около вас, а е добре да им обръщате по-голямо внимание.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще усещате известно напрежение, което ще ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после за невниманието си. Възможни са някои загуби по независещи от вас причини, с които ще трябва да се примирите.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, успокойте “топката”. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Май това е най-добрия начин да гледа човек на нещата, ако иска да запази душевното си здраве. Така че - спрете да се притеснявате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Отделете време специално за себе си днес. Поглезете се предколедно и проверете дали сте купили всички необходими подаръци. Ден за организационна работа.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Може да ви се случат доста изненадващи събития, което би нарушило душевното ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги “слагайте на сърце”. Пътуванията може да се окажат не особено приятни, по-добре ги отложете за по-добри времена.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Имате достатъчно добри идеи, но ви липсва хъс, за да ги реализирате. В крайна сметка в това няма нищо лошо, по-важно е да правите нещата, които харесвате и по начина, който ви се нрави.Направете си план за действие. И го следвайте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Трябва да се потрудите повече,за да бъдете себе си.В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Опитвате се да направите нещата по нов начин, но дали предварително сте премислили последствията от това? Гледайте по сериозно на правилата, независимо дали ви харесват или не. Все пак редно е нещата да си имат граници (или поне някои от тях).
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще сте малко по-нервни или просто ще сте разсеяни. Хубаво е да намерите начин да се усамотите и да се отпуснете. Един масаж ще ви дойде добре или пък малко танци.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до семейни скандали. При това никой няма да си спомни по какъв повод се е породило всичко това. Имате си достатъчно неща за вършене, та да си създавате допълнително натоварване.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.