*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
22 Октомври 2018 03:55:16, Понеделник

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
І-ва четвърт  
16.10.2018  
Пълнолуние  
24.10.2018  
III-та четвърт  
31.10.2018  
Новолуние  
07.11.2018  
І-ва четвърт  
15.11.2018  
Хороскоп за 22 октомври 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Сутринта свършете досадните неща, защото следобед ще имате други приоритети. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни. Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Преди обяд ще сте малко разконцентрирани, но следобед всичко ще си дойде по местата и ще сте склонни да се занимавате дори с досадни подробности. Разчистете пространството около вас. Правилата силно ще ви дразнят, но това не е причина да ги нарушавате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще се чувствате весели и изпълнени с енергия. Ще имате желание за приключения и забавления. Всичко ще се случва като на шега, но пък резултатите ще са наистина невероятни.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции (въпреки, че лично аз не ви го препоръчвам).
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Игнорирайте всяко външно влияние в личния ви живот, но вежливо, без да проявявате грубост. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Денят е подходящ за всякакви промени. Ако не можете да измислите нищо интересно (което не ми се вярва), променете прическата си. Концентрирайте се за изпълнение на най-съкровените си мечти.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще ви “подгонят” дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден на радостта. Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Бъдете повече сред приятели. Ако пък ви се наложи да работите, нека да е в екип, така ще свършите работата най-добре.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Денят е добър за осъществяване на планове. Днес ще сте съсредоточени и задълбочени, а това определено ще ви извади в първите редици.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Преди обяд ще сте малко по-неорганизирани, но следобеда трябва да действате целенасочено и безотказно. Имате много добри шансове да реализирате целите си. Решавайте и действайте бързо.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Сутринта ще сте малко притеснени как точно трябва да действате и ще се самоизмъчвате от измислени проблеми. Следобедът ще е много по-ведър и мислите ви автоматично ще станат по-мащабни, а с подобно настроение всичко става по-лесно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Този ден има голям потенциал, но единствено от вас зависи да го реализирате. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Поставете си постижими цели и ги следвайте неотклонно.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.