*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
4 Декември 2020 15:24:01, Петък

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Хороскоп за 04 декември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Каквото и да Ви кажат днес ще го приемате като упрек и ще избухвате твърде често. Успокойте се, Вие принципно сте сдържани, но днес какво Ви става. Май работата Ви идва в повече.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Преди обяд ще Ви е трудно да се концентрирате, но следобед ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще зависите от благоволението на други хора, което може силно да Ви изнерви. Не разчитайте много на подкрепа от страна на шефа. И днес най-добре не си правете големи планове, защото сте се окажат сметки без кръчмар.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Много внимавайте пред кого какво говорите, защото думите Ви ще бъдат използвани по не най-добрия начин. Не позволявайте ласкателствата да променят мнението по дадени въпроси.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на идеите Ви. Доста импулсивно ще харчите пари, нещо нехарактерно за Вас. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да Ви заблудят и дори да Ви измамят.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не се опитвайте да залъжете емоционалната си несигурност, като пазарувате лудешки. И не давайте пари назаем на малко познати особи, защото може завинаги да се разделите с тях. Изобщо - днес внимавайте с парите.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте магнетични и неустоими, но не злоупотребявайте с този факт, че после да Ви е мирна главата. Добър ден да спечелите пари, но може да загубите приятели по този случай, така че определете си приоритетите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
И Вас ви е обхванало едно съзерцателно настроение, чак не може да Ви познае човек. Я се стегнете малко. Има толкова много работа за вършене, че няма време за съзерцание.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Май трябва да си направите равносметка за нещата, които сте направили през изтичащата година. Има доста работи, които ще Ви накарат да се замислите и да преразгледате поведението си. Не отлагайте.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
С малко усилия и повече чар ще успеете да постигнете желаната цел. Само не го правете твърде демонстративно, че да не си спечелите врагове. Дискретно и с такт, но без да се отказвате.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Идеален ден да разчистите нещата, които ви пречат и в пряк, и в преносен смисъл. Може да е малко болезнено с някои неща, но пък облекчението след това ще ви изпълни със съвсем нови емоции.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Трудно ще успявате да контролирате емоциите си днес, а те хич няма да са малко.Стремежът Ви към независимост може да ви изиграе лоша шега. В никакъв случай не преценявайте нещата под напора на чувствата.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.