*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
7 Април 2020 21:46:49, Вторник

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
І-ва четвърт  
01.04.2020  
Пълнолуние  
08.04.2020  
III-та четвърт  
15.04.2020  
Хороскоп за 07 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Светът и всеки нов ден в него са истински дар. Спрете и се огледайте с колко много неща сте дарени. Благодарете за всичко, което имате в момента, така ще му дадете сили да расте и ще усетите колко богати сте всъщност.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Един ден, който да посветите на най-обикновени и рутинни неща. Сложете всичко по местата, почистете. И макар вторник да е ден за борба и доказване на себе си, по-важното е,че ще имате енергия, за да направитевсичко, което сте решили.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Многообещаващ ден за вас. Свформирала се е една хармонична конфигурация, каквито не е имало от много време. Имате възможност да дъх и да продължите с вяра напред.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Както е казал Фройд - мащабът на личността се определя от големината на проблема, който може да я извади извън себе си. Та, какъв е ващият мащаб? Можа ли тази ситуация да ви извади извън себе си?
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Смисълът на живота е самият живот. Целта на живота е да получиш отнего удоволствие. Жизненият ориентир е самореализацията. Какъв е вашият отговор днес?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Хороскопите в тези дни не са точно ориентир за навън, а по-скоро подкрепа и посока на мисълта. А днес при вас е време да се замислите за личния си ресурс и не само материален, как да го организирате по най-добрия начин, за да можете да постигнете оптимални резултати. Времето е на ваша страна.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Някак по-оптимистично ще е насторението ви днес. Ще успявате да виждате ползите повече отколкото недостатъците на ситуацията, в която сте в момента. И това ще наклони везните към доброто настроение. Запомнете как се чувствате, ако трябва - запишете си, за да може да се връщате към това състояние, ако се наложи.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Онзи, който е психически здрав се ориентира по чувствата си и винаги избира себе си. Нито красотата, нито любовта изискват жертви. Ако пък изискват, тогава това не е точно вашата история. Вие решавате да останете или да си тръгнете.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ако се каните в един прекрасен ден да направите нещо велико, не забравяйте, че този прекрасен ден е именно днес. Независимо какви са обстятелствата, начини винаги има, просто средствата са различни.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ситуацията, в която е светът несъмнено е особена, различна, но именно в такива ситуации покълва семенцето на промяната. Не се фокусирайте единствено върху оцеляването. Потърсете възможностите.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Имате енергия за действие, но това не означава да провокирате околните и да налагате своята позиция. Разбира се, че сте добронамерени, но нали знаете, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Опитайте да не се твърде настойчиви в предлагането на помощта си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не позволявайте на депресивните настроения да ви завладеят. Тъгата е също част от живота, както и радостта, оставете я да премине, да ви пречисти и освободи. Огледайте се и вижте колко много неща има, за които можете да се усмихнете. Направете го.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.