*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
21 Март 2018 01:19:32, Сряда

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Новолуние  
17.03.2018  
І-ва четвърт  
24.03.2018  
Пълнолуние  
31.03.2018  
III-та четвърт  
08.04.2018  
Новолуние  
16.04.2018  
Хороскоп за 21 март 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не лош ден за бизнеса. Насочете усилията си във всички посоки, енергия и помощници ще имате достатъчно. Денят е приятен и за влюбените, потърсете взаимност в чувствата си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Добър момент да потърсите помощ и подкрепа от висшестоящи личности. Късметът днес ще ви съпровожда, стига да не сте толкова разсеяни, че да го пропуснете. Днес е моментът да си потърсите работа, ако ви се налага.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще се чувствате малко напрегнати и сякаш преливащи от безброй емоции. Нуждаете се от повече разбиране и спокойствие. Справедливото отношение, което очаквате може да се окаже не това, което сте си мислили, бъдете готови за изненади.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес е добре да изясните на колегите и най-вече на деловите си партньори позицията, която имате. Бъдете много внимателни, защото е възможно твърде ловко да ви манипулират за постигане на някои цели, които вие не подкрепяте.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Никой не може да се усъмни, че сте работохолици. Все пак не прекалявайте, защото пролетната умора ви дебне. Денят е подходящ да се свършат всички досадни дребни неща, които все отлагате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много трудно ще ви е днес да се накарате да свършите досадните си ежедневни задължения. Желанието ви да се веселите и да правите нещата по различен начин ще е по-силно от волята ви за работа. Намерете начин да съчетаете приятното с полезното, подходете творчески към ежедневните ангажименти.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте изключително изобретателни, но най-вече авантюристично настроени. Ще ви е интересно да играете на шах със съдбата, а тя определено е добър спаринг партньор, но не бива да блъфирате, защото си е за ваша сметка.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Лесно обидчиви ще сте днес, което още веднъж ще затвърди имиджа ви на труден характер. Опитайте да не приемате всичко твърде лично, в крайна сметка и другите са като вас - интересуват се предимно от себе си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Инициативата за действие е изцяло във ваши ръце. Днес ще ви е трудно да се преборите със собствените си вътрешни страхове. Бъдете по-смели и рискувайте, ще усетите тръпката да правите нещо непознато, а нищо чудно и да спечелите от това.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес сте на “гребена на вълната”. Можете да пръскате идеи очарование навсякъде. Ще трябва да изберете какво точно искате да правите, по отношение на разкриващите ви се нови възможности. Не се чудете дълго.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Един мистичен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от задълженията си, защото така или иначе няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по интуиция.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи. Традиционният начин, по който се правят нещата със сигурност ще ви подразни и като нищо ще станете родоначалник на нов почин на действие.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.