*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
4 Април 2020 19:12:53, Събота

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]
Добре дошлиВъв форума ще се запознаете с неща като -  ментална магия, хаос магия, бойна магия, вещерство и природна магия, ясновидство, осъзнато сънуване, таро, руни, шаманизъм, източни практики, НЛП парапсихология и с много други
 
В защитените чрез парола практикуми към форума споделяме своите знания и умения, а те обхващат огромен спектър от практики. Провеждат се регулярно практически занимания, касаещи различните направления в магията, окултизма, източните практики, провежда се работа с двойна пирамида, ясновидство, таро, руни, шаманизъм и други. 
 
Ресурсите, които са публикувани, са единствено за тези, които са готови да възприемат света по един по-различен начин. Но те са открити единствено за онези, които са способни сериозно да се занимават с работа над себе си. 
 
Ако сте такъв човек, заповядайте при нас- четете, общувайте, питайте и отговаряйте. Споделяюте своите знания и опит и се ползвайте от знанието и опита на другите.
 
Администраторският екип на сайта за практиката и самоусъвършенстването в магията е в следния състав:
Сайтът е за хора на възраст над 18 г.
 
Желая на всички приятна и ползотворна работа с този сайт и форумът към него. 
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Фази на Луната
І-ва четвърт  
01.04.2020  
Пълнолуние  
08.04.2020  
III-та четвърт  
15.04.2020  
Хороскоп за 04 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен. Точно сега е моментът. Всички живеем предизвикателството, но вие сте от малцината, които са готови и да действат, имате смелостта да го направите.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Животът е едно огромно платно. Насити ги с колкото можеш повече бои. Сега поне имате достатъчно време за това. Направете първата крачка.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Когато някой каже, че нещо е невъзможно , обикновено друг човек вече го прави… Вярвайте повече в себе си и бъдете готови да действате.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ситуацията в семейството изисква особеното ви внимание. Опитайт се да разберете позицията и на останалите. Не винаги вие сте прави.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес се вслушайте в съвета на Свети Франциск - Започни да правиш необходимото, после възможното и изведнъж ще откриеш, че постигаш невъзможното.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Класиците винаги са на мода - Каквото и да можеш да правиш или мечтаеш да го можеш, заеми се с него! Смелостта съдържа в себе си творческа сила и вълшебство.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес просто следвайте думите на Уолт Дисни - Всички наши мечти могат да бъдат осъществени, ако имаме куража да ги преследваме. Спомняте ли си за какво мечтаете?
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Всяко вмешателство в личното в пространство следва да бъде любезно отклонено. Независимо, че се наложи да прекарваме по-дълго време с близките си, а може би именно поради това, е нужно да имаме ясни граници. И не забравяйте - другите също си имат лично пространство и то не е ваше, уважвайте го.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не бъркайте новините с откровените сплетни и интриги. Важно е да надавате ухо на слуховете, а да включите собственото си критично мислене. Светът винаги е оцелявал от всевъзможни катастрофи. Важното е приспособимостта и приемането на ситуацията.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Каквото и да се случва навън, ако вътре във вас е тъга и мрак, нищо не може да ви зарадва. А радостта е едно чувство, което дава криле и може да те накара да летиш, дори когато си принуден да стоиш на едно място. Търсете радостта, създавайте я, бъдете като децата.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Сигурно ще ви се иска да излезете сред природата. Ако сте в голям град, това ще се окаже предизвикателна задача. Затова пък можете да поканите природата в дома си като украсите със свежи цветя и клонки, засадите в съндъчетата на балкона. Усещането определено е омиротворяващо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ден, който е сякаш отвъд времето. Потърсете свои стари познати, особено които живеят в чужбина. Общото нещастие сближава хората и ги връща към позабравени ценности. А заедно ще откриете наистина нещо много ценно - съпричастност.
Хороскопи от astro5.net
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Фев 2017 - Оракул

Оракулът е подготвен за Вас от coolest и the shadow и служи за забавление...
Но ако все пак намерите в отговорите и доза истина за себе си- няма да ви се разсърдим... 

Задай кратък въпрос, на който Мара да отговори.

Online Fortune Teller
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Страници: [1]