*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
8 Март 2021 18:16:42, Понеделник

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]
Добре дошлиВъв форума ще се запознаете с неща като -  ментална магия, хаос магия, бойна магия, вещерство и природна магия, ясновидство, осъзнато сънуване, таро, руни, шаманизъм, източни практики, НЛП парапсихология и с много други
 
В защитените чрез парола практикуми към форума споделяме своите знания и умения, а те обхващат огромен спектър от практики. Провеждат се регулярно практически занимания, касаещи различните направления в магията, окултизма, източните практики, провежда се работа с двойна пирамида, ясновидство, таро, руни, шаманизъм и други. 
 
Ресурсите, които са публикувани, са единствено за тези, които са готови да възприемат света по един по-различен начин. Но те са открити единствено за онези, които са способни сериозно да се занимават с работа над себе си. 
 
Ако сте такъв човек, заповядайте при нас- четете, общувайте, питайте и отговаряйте. Споделяюте своите знания и опит и се ползвайте от знанието и опита на другите.
 
Администраторският екип на сайта за практиката и самоусъвършенстването в магията е в следния състав:
Сайтът е за хора на възраст над 18 г.
 
Желая на всички приятна и ползотворна работа с този сайт и форумът към него. 
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Фази на Луната
Хороскоп за 08 март 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Отдайте почит на женското начало в природата като посветите нещо на своята майка, пък било и една въздишка. Връзката с материалния свят минава през майката, не го забравяйте.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Толкова много работа имате, че изобщо няма да ви е до шеги и закачки. Е, дайте си малко време за разпускане, работата може да почака. Не се подтискайте от кратките срокове, а потърсете помощници, няма да ви упрекнат.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Единствената опасност през днешния ден е да се захванете с прекалено много неща наведнъж. Резултатът е ясен. Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Малко напрегнат е този ден. Вероятно ще ви се наложи да се занимавате със сложни счетоводни операции. Не е време да давате пари на заем. Денят е подходящ за уреждане на плащания и данъчни задължения.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес е ден за разговори, обсъждания, делови срещи. За не обременените със служебни задачи е подходящ ден да затвърдят отношенията си с представител на противоположния пол и дори да предприемат решителни действия.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще сте като фурии в работата. Не се сърдете на тези, които не проявяват толкова отговорно отношение, те са се поддали на космическия подтик за развлечения. А вие е добре да обърнете по-сериозно внимание на болките, които се обаждат.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще имате желание за празници и развлечения, но не пропускайте поне да си запишете идеите, които ви минават през главата. Музите ви посещават през днешния ден, така че ги послушайте преди да ги заведете на театър или на скъп ресторант.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Какво е семейството без майката? Днес направете нещо за майките, които познавате - благодарете им и се опитайте да украсите живота им, макар и с дребни жестове.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Можете да се проявите в целия си блясък, особено ако се налага да представяте някакъв нов продукт или да демонстрирате качествата на услугите, които предлагате. Способни сте да омаете всекиго, така че не си губете времето в шляене, а действайте.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще имате някои парични проблеми, но те лесно ще се разрешат. Добре е да помислите за нов източник на доходи. Като цяло и днешният ден ще е свързан с някои семейни задължения, но няма как трябва да дадете своя принос за благоденствието на фамилията.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Най-добре ще се чувствате ако сте сред приятели или работите с хора, които са ви симпатични. Днес ще имате желание да флиртувате с всеки представител на противоположния пол, който срещнете, но не давайте поводи за клюки.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Онзи така обичан ден на мама, който заради политически влияния загуби своята ценност. Всъщност за вас този ден е за обръщане към себе си и силата на собственото ви женско начало, ден за приемане.
Хороскопи от astro5.net
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Фев 2017 - Оракул

Оракулът е подготвен за Вас от coolest и the shadow и служи за забавление...
Но ако все пак намерите в отговорите и доза истина за себе си- няма да ви се разсърдим... 

Задай кратък въпрос, на който Мара да отговори.

Online Fortune Teller
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Страници: [1]